ΤΡΙΚΑΛΑ

Αποφασίζει ο Πουλιανίτης

Αποφασίζει ο Πουλιανίτης

Το βράδυ ο Στέλιος Πουλιανίτης αναμένεται να πάρει την απόφασή του σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί ως δανεικός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στα Τρίκαλα ή στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Στα Τρίκαλα ή στον Κόροιβο Αμαλιάδας θα αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού την νέα αγωνιστική περίοδο ο Στέλιος Πουλιανίτης.

Ο διεθνής γκαρντ του Άρη πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ανακοινώσει την απόφασή του το βράδυ.Η λογική στην περίπτωση του Πουλιανίτη από το τεχνικό τιμ του Άρη έχει να κάνει στπ να πάρει χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει ακόμη πιο έτοιμος.Η απόφαση είναι καθαρά στον ίδιο και θα εξαρτηθεί από το σε ποια από τις δύο ομάδες θα κρίνει ότι θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Κάτι που σύμφωνα με τα υπάρχοντα ρόστερ ισχύει στα Τρίκαλα.Την ίδια ώρα η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και παράλληλα με την ενίσχυση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, που ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί, συνεχίζει να κινείται και στην λογική της επένδυσης.Για τον λόγο αυτό και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης της συμφωνίας της με ανερχόμενο σέντερ φροντίζοντας να τον δέσει αποδεικνύοντας ότι πιστεύει στις δυνατότητές του.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ