ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Χάινς: "Ο κόσμος μας δίνει φτερά στα πόδια"

Χάινς: "Ο κόσμος μας δίνει φτερά στα πόδια"
INTIME SPORTS

Ο Τάιλερ Χάινς δήλωσε ενθουσιασμένος για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Κολοσσό και κάλεσε τον κόσμο να δώσει και πάλι το παρών

Το Περιστέρι ολοκληρώνει το Σάββατο (15/12) την προετοιμασία του εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Κολοσσό (16/12, 15:45) για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Τάιλερ Χάινς μίλησε στο www.peristeribc.gr για τον αγώνα με τον Κολοσσό και ξεκαθάρισε πως είναι ενθουσιασμένος, ενώ υποστήριξε ότι ενδεχόμενη νίκη θα είναι πολύ σημαντική.

"Είμαι ενθουσιασμένος εν όψει του αγώνα με τον Κολοσσό, γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο ως ομάδα και να διεκδικήσουμε άλλη μία νίκη στο “σπίτι” μας μπροστά στο καταπληκτικό μας κοινό", τόνισε ο Χάινς και συνέχισε:

"Εύχομαι να έχουμε και πάλι πολύ κόσμο διότι αυτός μας δίνει… φτερά στα πόδια. Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι του 2012 και θα είναι εξαιρετικό αν το κερδίσουμε, αφού θα μας δείξει τον δρόμο και για το 2013. Θέλω να πω ότι είναι σημαντικό το μομέντουμ που διεξάγεται αυτό το ματς".

Κλείνοντας, ο δυναμικός άσος του Περιστερίου σημείωσε: "Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προετοιμαστήκαμε καταπληκτικά στην προπόνηση και την Κυριακή θα είμαστε έτοιμοι τόσο από ψυχολογικής πλευράς, όσο και από πλευράς φυσικής κατάστασης".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ