ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Χάινς: "Με τον κόσμο μας μπορούμε"

Χάινς: "Με τον κόσμο μας μπορούμε"
INTIME SPORTS

Ο Τάιλερ Χάινς μίλησε για την ήττα από τον Πανελευσινιακό, αλλά και το επόμενο παιχνίδι του Περιστερίου, ζητώντας από τον κόσμο να ενισχύσει με την παρουσία του την ομάδα.

Ο παίκτης του Περιστερίου, Τάιλερ Χάινς μίλησε για την εμφάνιση και την ήττα της ομάδας του από τον Πανελευσινιακό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε το Περιστέρι:

" Ο Τάιλερ Χαινς και οι συμπαίκτες του προετοιμάζονται εντατικά για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (2/2, 16:00) στο «Ανδρέας Παπανδρέου», με στόχο την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες.

«Έχουμε ήδη ξεχάσει το τελευταίο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, όπου δεν παρουσιάσαμε το καλό μας πρόσωπο και ασχολούμαστε με αυτό απέναντι στον Πανιώνιο», δήλωσε ο Αμερικάνος σέντερ στο www.peristeribc.gr και συνέχισε: «Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς κόντρα στην τρίτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια από μέρους μας και συγκέντρωση για 40 λεπτά ώστε να έχουμε πιθανότητες επιτυχίας. Προσωπικά πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και θεωρώ πως έχοντας τη στήριξη του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την παραμονή στην κατηγορία»

Στήριξη από το Πόρτο Ράφτη!

Τα παιδιά των Ακαδημιών του 1ου Δημοτικού Σχολείου του Πόρτο Ράφτη, όπου υπεύθυνος είναι ο παλιός άσος του Περιστερίου, Γιώργος Αγιασωτέλης, είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι της ΚΑΕ Περιστέρι για το σαββατιάτικο (2/2, 16:00) ματς με τον Πανιώνιο στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Οι Ακαδημίες με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» αποτελούνται από 95 παιδιά χωρισμένα σε 4 γκρούπ και τα χρώματά τους είναι το κίτρινο και το μπλε. Τα πιτσιρίκια θα φτάσουν στο Περιστέρι με δύο πούλμαν και θα γίνουν ένα με τους φιλάθλους μας στηρίζοντας τα παιδιά του Τζίμη Κουστένη για τη νίκη".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ