ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Τζόουνς: "Το ίδιο καλοί στα 40 λεπτά"

Τζόουνς: "Το ίδιο καλοί στα 40 λεπτά"
INTIME SPORTS

Στο Περιστέρι ξέχασαν την ήττα από τον Ίκαρο κι έστρεψαν την προσοχή τους στο παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ. Διαβάστε τι είπε ο Τζόουνς

Μόνο η κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ (25/11, 17:00) βρίσκεται πλέον στο μυαλό των ανθρώπων του Περιστερίου, έχοντας αφήσει πίσω τους το παιχνίδι με τον Ίκαρο.

Την Τρίτη ξεκινάει η προετοιμασία για το ματς με τους Δραμινούς, με τον Τζίμη Κουστένη να επισημαίνει τα λάθη στους παίκτες του, που κόστισαν την ήττα από τον Τζόουνς.

"Απέναντι στον Ίκαρο παίξαμε εξαιρετικά για 30 λεπτά. Βγάλαμε ενέργεια στο παρκέ, ήμασταν καλοί στην άμυνα και καταφέραμε να ελέγχουμε το ματς. Ωστόσο, για να κερδίσουμε ένα ματς θα πρέπει να παίζουμε το ίδιο καλοί για 40 λεπτά", τόνισε στις δηλώσεις του ο Βέρντελ Τζόουνς και κατέληξε:

"Το επόμενο ματς είναι στην έδρα μας, όπου αναμένεται και πάλι να έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας, οι οποίοι μας έχουν βοηθήσει πολύ μέχρι σήμερα. Εφόσον μπούμε στο γήπεδο και παίξουμε δυνατά από την αρχή μέχρι το τέλος, βγάζοντας ενέργεια μπορούμε να κερδίσουμε. Ο κόσμος θα μας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να τα καταφέρουμε…".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ