ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Στην τελική ευθεία για τον τελικό με Άρη

Στην τελική ευθεία για τον τελικό με Άρη
INTIME SPORTS

Το Περιστέρι επιστρέφει στις προπονήσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του εν όψει του σαββατιάτικου τελικού με τον Άρη

Μετά το κυριακάτικο ρεπό, το Περιστέρι επιστρέφει στις προπονήσεις με στόχο να είναι πανέτοιμο στη μάχη του Σαββάτου (20/4) με αντίπαλο τον Άρη.

Η ομάδα του Τζίμη Κουστένη θέλει πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να ξαναπάρει το πάνω χέρι στην υπόθεση παραμονή στην κατηγορία και καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο.

Οι Περιστεριώτες περιμένουν να δουν τις εξέδρες του κλειστού να κατακλύζονται από κόσμο, ούτως ώστε ο κόσμος να γίνει ο 6ος παίκτης της ομάδας τους.

"Σε αυτό το πλαίσιο, η ΚΑΕ Περιστέρι σας κάνει μια ακόμη μεγάλη προσφορά! Πατήστε LIKE (Μου Αρέσει) στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας στο FACEBOOK (Γ.Σ. Περιστερίου-ΚΑΕ Περιστέρι) και στη φωτογραφία της εξέδρας από το ματς με την Καβάλα και μπείτε στην κλήρωση για τις ΕΙΚΟΣΙ (20) διπλές προσκλήσεις.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα γίνουν γνωστά την Τετάρτη (17/4) το μεσημέρι. Όλοι μαζί θα κρατήσουμε τον Γ.Σ.Π. στην Α1!", αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ