ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Πεδουλάκης: "Να κάνουμε την υπέρβαση"

Πεδουλάκης: "Να κάνουμε την υπέρβαση"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Περιστέρι εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο (28/12, 5μ.μ.)

Το Περιστέρι φιλοξενεί τον Πανιώνιο για την 10η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ και ο Αργύρης Πεδουλάκης ευελπιστεί ότι θα επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από το Ρέθυμνο πριν από περίπου 10 ημέρες.

Πάντως, τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι "πρίγκιπες της Δυτικής όχθης" τις προηγούμενες ημέρες δεν τους άφησαν να δουλέψουν όπως αυτοί θα ήθελαν, προκειμένου να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

Κι αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τον Αργύρη Πεδουλάκη. Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ: "Δυστυχώς και πάλι αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα αφού δεν θα αγωνισθεί ο Ρίτσαρντ Ρόμπι ενώ οι Αλέξανδρος Πέτρουλας και Παναγιώτης Καυκής έχουν κάνει ελάχιστες προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες.

Παίζουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα, τον Πανιώνιο, ομάδα που έχει βρει ρυθμό και παίζει σε μεγάλες ταχύτητες. Για εμάς η απουσία του Ρόμπι είναι πολύ σημαντική και θα πρέπει να μας οδηγήσει στο να βρούμε λύσεις από τους υπόλοιπους παίκτες να κάνουμε την υπέρβαση και να καλύψουμε τους πόντους που μας δίνει ο Ρόμπι".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ