ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Πεδουλάκης: "Εξαιρετικές μονάδες η Καβάλα"

Πεδουλάκης: "Εξαιρετικές μονάδες η Καβάλα"
INTIME SPORTS

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες του Περιστερίου στο ματς με την Καβάλα (12/02, 16:00), όπως ανέφερε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Οι παίκτες του Περιστερίου θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην αναμέτρηση με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας (12/02, 16:00).

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στον αγώνα με τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη.

" Η Καβάλα είναι μία ομάδα σοβαρή με δικό της στυλ παιχνιδιού που θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Εχει να επιδείξει φέτος πολλές σημαντικές νίκες όπως επί του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Αρη και πρόσφατα και στο Ρέθυμνο", ανέφερε ο Πεδουλάκης και συμπλήρωσε:

" Διαθέτει εξαιρετικές μονάδες και η φιλοσοφία της στηρίζεται στην ομαδικότητα. Εμείς έχοντας πλέον δύο νέους παίκτες στο ρόστερ μας θέλουμε να τους εντάξουμε όσο πιο σύντομα γίνεται στη φιλοσοφία του παιχνιδιού μας. Πρόκειται για νεαρά παιδιά με προοπτικές εξέλιξης. Στόχος μας είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό και να πιέσουμε στην άμυνα ώστε να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ