ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Παπαμακάριος: "Θέλω να γυρίσω στο Περιστέρι"

Παπαμακάριος: "Θέλω να γυρίσω στο Περιστέρι"
INTIME SPORTS

Σε συνέντευξη του, ο Μανώλης Παπαμακάριος επανέλαβε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Περιστέρι πριν τελειώσει την καριέρα του

Στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά και έκανε τα πρώτα του βήματα, θέλει να επιστρέψει ο Μανώλης Παπαμακάριος σύμφωνα με τα όσα είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή του OTE TV 3, "Pick and Roll".

Ξεκίνησε τη μεγάλη καριέρα του στην ομάδα την οποία βοήθησε να πετύχει σπουδαία πράγματα από το 1998 ως το 2004, διάστημα κατά το οποίο φόρεσε την κυανοκίτρινη φανέλα.

"Δεν θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Αυτό που θέλω είναι να γυρίσω στο Περιστέρι, που είναι και η ομάδα στην οποία ξεκίνησα την καριέρα μου", δήλωσε ο γκαρντ της Ισπανικής Λαγούν Άρο και κατέληξε σχετικά με το Περιστέρι:

"Φέτος βλέπω ότι γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια. Η ομάδα παρουσιάζει καλή εικόνα στο παρκέ και ο κόσμος την έχει αγκαλιάσει έπειτα από χρόνια. Αυτό που θα ήθελα είναι σε μερικά χρόνια να επιστρέψω στο Περιστέρι για να κλείσω την καριέρα μου".

Στα αγωνιστικά συνεχίζονται επί καθημερινής βάσης οι προπονήσεις του Περιστερίου, με τον Τζίμη Κουστένη να μην έχει στη διάθεσή του τους Ψαρόπουλο (υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση αφαίρεσης ενός λιπώματος), Ουίλιαμς (βρίσκεται στις ΗΠΑ για τα Χριστούγεννα), αλλά και τους διεθνείς με την Εθνική Νέων Ανδρών, Πρέκα, Βλάχο, Ζούμπο και Μελισσαράτο.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ