ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Οι επιλογές του Περιστερίου

Οι επιλογές του Περιστερίου
INTIME SPORTS

Σε θεωρητική βάση, το Περιστέρι έχει τρεις επιλογές που το... αύριο του, μετά τον υποβιβασμό του στην Α2. Πρακτικά, η επιλογή είναι μία. Δείτε το γιατί.

Πριν προχωρήσουμε στο παρασύνθημα, να διευκρινίσουμε ότι την απόφαση για το πώς θα πορευτεί το Περιστέρι, αρχής γενομένης από τη σεζόν 2013-2014, θα την πάρουν οι μέτοχοι της ΚΑΕ, στη Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί κατά πάσα πιθανότητα, την ερχόμενη εβδομάδα.

Προηγουμένως, θα πρέπει να 'χουν συναντηθεί οι διοικήσεις της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, για να διαλέξουν μια από τις τρεις επιλογές που υπάρχουν διαθέσιμες.Ποιες είναι αυτές; α) Η παρουσία στην Α2, β) ο υποβιβασμός στην Β' Εθνική και γ) η πτώση στη Δ' ΕΣΚΑ.

Η προοπτική της Α2 μάλλον είναι ως μη γενόμενη, διότι τα χρέη που κουβαλά τώρα η ΚΑΕ Περιστέρι (για την ιστορία, φέτος τα στελέχη της ομάδας πήραν μόλις ένα μισθό -σύνολο 120.000 ευρώ) θα την ακολουθήσουν και στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Αν υποθέσουμε ότι οι καθ' ύλην αρμόδιοι θέλουν να ξεκινήσουν κυριολεκτικά από το μηδέν, τότε θα πρέπει να "ρίξουν"την ομάδα στη Δ' ΕΣΚΑ, όπου θα ξεφορτωθούν όσα βάρη έχουν στις πλάτες τους, μεν, αλλά ο δρόμος της επιστροφής στην ελίτ θα είναι εξόχως μακρύς -και από τη στιγμή που δεν ξέρουν τι ξημερώνει αύριο, δεν γίνεται να ξέρουν τι θα ξημερώσει... σε καμια δεκαετία.

Και κάπως έτσι, η επιλογή της Β' Εθνικής φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο. Αν λοιπόν, ακολουθήσει το Περιστέρι το δρόμο που χάραξαν ο Απόλλων Πάτρας και το Μαρούσι, θα εξαφανιστούν τα χρέη προς τους παίκτες, προπονητές κλπ.

Αυτά προς το Δημόσιο, θα εξακολουθήσουν να υφίστανται και να κυνηγούν τον Στέφανο Κιουριτζόγλου, ο οποίος την τελευταία τριετία διατελεί χρέη προέδρου της ΚΑΕ. Να θυμίσουμε ότι μετά τη ρύθμιση που έγινε πέρυσι, τα χρέη προς το Δημόσιο αφορούν πια φυσικά πρόσωπα και εν προκειμένω του προέδρου.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ