ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Μοιράζει δώρα το Περιστέρι

Μοιράζει δώρα το Περιστέρι
INTIME SPORTS

Το Περιστέρι στην προσπάθεια του να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στη διάθεσή του, θα μοιράσει δώρα το Σάββατο το απόγευμα (2/2, 4μ.μ.) στον αγώνα με τον Πανιώνιο

Το Περιστέρι θα δώσει το απόγευμα του Σαββάτου (2/2, 4μ.μ.) τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα για τον β' γύρο του πρωταθλήματος.

Στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους στο πλευρό τους, προκειμένου να υπάρχει μία σπουδαία εξέδρα στην προσπάθεια που θα κάνει το Περιστέρι να είναι ανταγωνιστικό κόντρα στον Πανιώνιο.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αναρτήθηκαν τα εξής:

"Τα παιδιά του Τζίμη Κουστένη υποδέχονται τον ισχυρό Πανιώνιο και χρειάζονται τη νίκη στη «μάχη» που δίνουν για να κρατηθούν στην κατηγορία.

Βέβαια, για να τα καταφέρουν χρειάζονται τη στήριξη των φιλάθλων τους, οι οποίοι σε όλα τα εντός έδρας ματς του πρώτου γύρου αποτέλεσαν τον «έκτο παίκτη» της ομάδας. Γι’ αυτό το λόγο και η ΚΑΕ τους επιβραβεύει με σούπερ δώρα!

Εκτός του ότι διαθέτει πλέον τα εισιτήρια διαρκείας στη μισή τιμή (η διάθεσή τους γίνεται καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, από τα γραφεία της ΚΑΕ στο «Ανδρέας Παπανδρέου) προσφέρει ένα σκούτερ HONDA Vision 110, δώρο της χορηγού εταιρείας ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε.! Από το σαββατιάτικο ματς θα ξεκινήσει η διάθεση λαχνών, όπου μπορούν να προμηθευτούν όλοι οι φίλαθλοι, ώστε να μπουν στη μεγάλη κλήρωση για το υπέροχο αυτό σκούτερ.

Και δεν είναι μόνο αυτό… Στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα με τους «κυανέρυθρους» θα κληρωθεί ένα κινητό τηλέφωνο Smartphone MLS iQtalk, που θα κάνει δικό του ένας από τους θεατές του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αγοράζοντας λαχνό με μόλις ένα ευρώ, στηρίζοντας παράλληλα οικονομικά την ομάδα!

Όλοι γήπεδο, λοιπόν, το Σάββατο ώστε να οδηγήσετε το Περιστέρι στην έκτη νίκη του και να μπείτε στην κλήρωση για δύο απίθανα δώρα!".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ