ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Κουστένης: "Το περιμέναμε από την αρχή της σεζόν"

Κουστένης: "Το περιμέναμε από την αρχή της σεζόν"
INTIME SPORTS

Ο Τζίμης Κουστένης μίλησε για τη μάχη που έχει μπροστά του το Περιστέρι με αντίπαλο τον Ηλυσιακό την Κυριακή το απόγευμα (19/5, 5μ.μ.), σε ένα ματς που έχει το χαρακτήρα τελικού

Στη σκληρή προετοιμασία που έκανε το Περιστέρι, προκειμένου να είναι πανέτοιμο στην αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό το απόγευμα της Κυριακής (19/5, 5μ.μ.) στάθηκε ο Τζίμης Κουστένης.

Ο προπονητής του Περιστερίου υποστήριξε πως σε έναν τέτοιο παιχνίδι με τόσο μεγάλη κρισιμότητα, θα μετρήσει περισσότερο το πάθος και η θέληση αντί για τις τακτικές.

"Φτάσαμε στο παιχνίδι που περιμέναμε από το ξεκίνημα της σεζόν ότι θα κρίνει την παραμονή στην κατηγορία. Πρόκειται για έναν τελικό και για τις δύο ομάδες και είναι λογικό αμφότερες να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να πάρουν τη νίκη", σχολίασε ο Τζίμης Κουστένης και συνέχισε:

"Το προηγούμενο διάστημα προετοιμαστήκαμε σκληρά για να δώσουμε μια μεγάλη μάχη. Βέβαια, νομίζω πως σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μετρούν τόσο τα συστήματα και οι τακτικές, όσο το πάθος και η θέληση για τη νίκη".

Από την πλευρά του, ο Αλέκος Πέτρουλας υποστήριξε: "Πρόκειται για έναν τελικό παραμονής και για τις δύο ομάδες. Ένα ματς που δεν χωρά προγνωστικά. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη ώστε να κρατήσουμε το Περιστέρι στην Α1.

Πάντως, ό,τι και να γίνει, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, θα είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου και την προσπάθεια που κάναμε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν κάτω από αντίξοες συνθήκες".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ