ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Κουστένης: "Στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε"

Κουστένης: "Στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Τζίμης Κουστένης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στο τέλος το Περιστέρι θα είναι μία από τις δύο ομάδες που θα πανηγυρίσει την παραμονή του στην κατηγορία

Η ήττα του Περιστερίου από τον Άρη, ανήκει πλέον στο παρελθόν και στο Περιστέρι πλέον έχουν στρέψει την προσοχή τους στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια.

Η «μάχη» της παραμονής στην κατηγορία παραμένει σε εξέλιξη και ουδείς στο «στρατόπεδο» των «κυανοκίτρινων» είναι διατεθειμένος να την παρατήσει.

Μέσω δηλώσεών του στο peristeribc.gr ο Τζίμης Κουστένης σχολίασε: "Η πρόβλεψη που είχαμε κάνει από την πρώτη ημέρα του πρωταθλήματος, από τις 13 Οκτώβρη, ότι δηλαδή η παραμονή θα κριθεί στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής με τον Ηλυσιακό, δικαιώνεται. Εκτός από εμάς υπάρχουν ακόμη τρεις ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την σωτηρία. Πιστεύω ακράδαντα ότι το Περιστέρι θα είναι ανάμεσα στις δύο που θα χαμογελάσουν.

Μπροστά μας έχουμε δύο ακόμη τελικούς, απέναντι στο Ρέθυμνο και τον Ηλυσιακό. Τίποτα δεν χάθηκε ακόμη. Από αύριο κιόλας θα στρέψουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση του Ρεθύμνου, όπου και τα δώσουμε όλα για τη νίκη, όπως κάναμε άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια μας μέχρι σήμερα".

Κλείνοντας, ο κόουτς του Περιστερίου αποκάλυψε τον όρκο που δόθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη: "Μετά τον αγώνα με τον Άρη, δώσαμε στα αποδυτήρια όρκο ότι στο τέλος εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την παραμονή στην κατηγορία. Έχουμε μάθει από την αρχή της σεζόν να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο.

Τα παιδιά δίνουν από την αρχή της σεζόν έναν μεγάλο αγώνα κάτω από δύσκολες συνθήκες και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Είμαι πεπεισμένος πως αυτό ο τίμιος και σπουδαίος αγώνας που καταβάλουμε θα συνεχιστεί και στο φινάλε θα δικαιωθεί".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ