ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Κουστένης: "Ματς-διαφήμιση για το μπάσκετ"

Κουστένης: "Ματς-διαφήμιση για το μπάσκετ"
INTIME SPORTS

Ο Τζίμης Κουστένης μίλησε για τον κυριακάτικο αγώνα του Περιστερίου με τον Παναθηναϊκό (2/12, 5μ.μ.) και απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο

Το Περιστέρι υποδέχεται τον επί σειρά ετών προπονητή του, την Κυριακή το απόγευμα σε ένα... ιδιαίτερο παιχνίδι.

Ο Τζίμης Κουστένης θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αργύρη Πεδουλάκη, παρ' ότι τόσα χρόνια μοιράζονταν τον ίδιο πάγκο.

Ο Έλληνας προπονητής με δηλώσεις του απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Περιστερίου να γεμίσει το κλειστό "Α. Παπανδρέου" και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στο κυριακάτικο παιχνίδι (2/12, 5μ.μ.).

"Και μόνο το όνομα του αντιπάλου δημιουργεί ένα έξτρα κίνητρο στους παίκτες και τους προπονητές, ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί", σχολίασε ο Τζίμης Κουστένης και συνέχισε:

"Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με βάθος και ποιότητα που προσπαθεί να αφομοιώσει το πλάνο του προπονητή της. Σιγά-σιγά οι παίκτες βρίσκουν τα πατήματά τους και λειτουργούν ως ομάδα. Ο κόουτς γνωρίζει το Περιστέρι, όπως και εμείς γνωρίζουμε τα στοιχεία του Παναθηναϊκού.

Στόχος μας είναι να φανούμε ανταγωνιστικοί και αντάξιοι των συνθηκών. Περιμένουμε την παρουσία όλων των Περιστεριωτών σε ένα ματς που ελπίζουμε να αποτελέσει διαφήμιση για το μπάσκετ. Είναι ένα παιχνίδι που έχουμε πολλά να κερδίσουμε από πλευράς εικόνων, εμπειριών και παραστάσεων.

Στο στυλ μας έχουμε εντάξει πολλά στοιχεία από τον κ. Πεδουλάκη. Είναι λογικό αφού υπήρξα επί πολλά χρόνια συνεργάτης του. Για 40 αγωνιστικά λεπτά θα κάνουμε ο καθένας ό,τι μπορεί για την ομάδα".

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Λάκκας σχολίασε: "Αντιμετωπίζουμε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Θα είναι μια πρόκληση για εμάς, που είμαστε μια ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες.

Κάποιοι από τους αθλητές του Παναθηναϊκού αποτελούν ινδάλματα για μας, όπως για παράδειγμα ο Διαμαντίδης. Ωστόσο, είμαστε αποφασισμένοι να… πολεμήσουμε στο παρκέ προκειμένου να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας. Μακάρι να έρθουν και πάλι στο γήπεδο για να μας υποστηρίξουν".

Ανακοίνωση της ΚΑΕ

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Περιστέρι κάλεσε τον κόσμο στο πλευρό της: "Μια μεγάλη προσπάθεια καταβάλλει φέτος η ομάδα του Περιστερίου, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

Αγωνιστικά, υπό τις οδηγίες του Τζίμη Κουστένη, τα πηγαίνει περίφημα έχοντας ήδη τρεις νίκες έπειτα από τις εφτά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ, ενώ έχει παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε όλα της τα παιχνίδια, ακόμη και απέναντι σε πολύ ισχυρότερους αντιπάλους (πχ Ολυμπιακός).

Όσο για τα διοικητικά, γίνεται και εκεί μια μεγάλη προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης ώστε να μπορέσει η ομάδα να απαλλαγεί από «βάρη» του παρελθόντος αλλά παράλληλα να σταθεί συνεπής στις φετινές της υποχρεώσεις.

Ωστόσο, για να πετύχουμε χρειαζόμαστε πρώτα απ’ όλα τη στήριξη των φιλάθλων του Περιστερίου. Ηθική και οικονομική. Όσοι έχουν πάει στο «Ανδρέας Παπανδρέου» στα τέσσερα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας έχει «αποζημιωθεί». Είτε με τη χαρά της νίκης (απέναντι σε Πανελευσινιακό, Απόλλων Πατρών και ΚΑΟΔ), είτε με το θέαμα και τη μαχητικότητα των παιδιών μας (απέναντι στον Ολυμπιακό).

Αυτό αναμένεται να γίνει και στην αυριανή μας αναμέτρηση (2/12, 17:00) με τον εξάκις πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό. Ξέρουμε πως η νίκη δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ίσως να αποτελεί και ουτοπία.

Ωστόσο, σε ένα κατάμεστο «Ανδρέας Παπανδρέου» όλα γίνονται. Γι’ αυτό και αύριο το απόγευμα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό! Οι πέντε παίκτες του Τζίμη Κουστένη που θα βρίσκονται στο παρκέ είναι βέβαιο πως θα «πολεμούν» για την κάθε μπάλα. Έχοντας δίπλα τους και τον «έκτο» τους παίκτη, τον κόσμο τους όλα τα μπορούν… Το έχουν αποδείξει".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ