ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Κουστένης: "Κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι"

Κουστένης: "Κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Περιστερίου Τζίμης Κουστένης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ηλυσιακό.

Ο τεχνικός του Περιστερίου, Τζίμης Κουστένης μίλησε για την εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ηλυσιακό.

" Πρόκειται για ένα κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι, το οποίο είναι πολύ πιθανό να κριθεί στις λεπτομέρειες", ανέφερε ο Κουστένης και πρόσθεσε:

" Ο Ηλυσιακός είναι ανεβασμένος αγωνιστικά και ψυχολογικά έπειτα από τις δύο σερί νίκες που μετράει και χρειάζεται πολύ αυτό το παιχνίδι.

Ωστόσο και εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Βέβαια, μας προβληματίζει κάπως το γεγονός ότι για τον Ηλυσιακό θα κάνουν ντεμπούτο δύο παίκτες που δεν γνωρίζουμε... Πάντως, θεωρώ πως όποια ομάδα καταφέρει να ελέγξει ρυθμό και ριμπάουντ θα φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα".

Ο Πέτρος Μελισσαράτος είπε: " Ο αντίπαλος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι ενισχυμένος μεταγραφικά. Χρειάζεται πάρα πολύ τη νίκη και δεδομένου πως παίζει στην έδρα του θα έχει και ο άγχος.

Εμείς, έχουμε αποδείξει πως παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό θα κάνουμε και στα Ιλίσια. Εφόσον παίξουμε σοβαρά και συγκεντρωμένα από τη αρχή, ακολουθώντας κατά γράμμα το πλάνο του προπονητή μας, θεωρώ πως μπορούμε να τα καταφέρουμε".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ