ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Κουστένης: "Ισχυρότερος στην έδρα του ο Πανιώνιος"

Κουστένης: "Ισχυρότερος στην έδρα του ο Πανιώνιος"
INTIME SPORTS

Δυνατό σύνολο διαθέτει ο Πανιώνιος σύμφωνα με τον κόουτς του Περιστερίου, Τζίμη Κουστένη. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ντάριν Ουίλιαμς.

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο σε μία αναμέτρηση, όπου ο προπονητής της ομάδας, Τζίμης Κουστένης γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

" Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχουν και εύκολα", ανέφερε ο Κουστένης και πρόσθεσε:

" Ο Πανιώνιος διαθέτει ένα δυνατό σύνολο με εξαιρετικούς Έλληνες αλλά και ξένους αθλητές, καθώς και πολύπειρο τεχνικό τιμ. Στην έδρα του μάλιστα παρουσιάζεται πάντα ισχυρότερος. Όλα τα παραπάνω τον καθιστούν φαβορί στο μεταξύ μας παιχνίδι. Πάντως, εμείς προετοιμαστήκαμε σκληρά γι’ αυτό το ματς καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί".

Κανονίδης: "Δουλεύουμε σκληρά"

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Κανονίδης δήλωσε: " Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα μας καλούμαστε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, μέσα σε μια σκληρή έδρα. Η αλήθεια είναι πως καθημερινά δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση και όσο περνά ο καιρός αισθανόμαστε περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας.

Σίγουρα ο Πανιώνιος είναι το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι, ωστόσο αν εμείς παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, ακολουθώντας πιστά το πλάνο του προπονητή μας μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Αγωνία για Ουίλιαμς

Από εκεί και πέρα, η συμμετοχή του Ντάριν Ουίλιαμς θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, καθώς ο Αμερικανός σέντερ δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ