ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Κουστένης: "Φαβορί ο Άρης"

Κουστένης: "Φαβορί ο Άρης"
INTIME SPORTS

Ο Άρης βγάζει ενέργεια στην άμυνα σύμφωνα με τον προπονητή του Περιστερίου, Τζίμη Κουστένη. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο προπονητής του Περιστερίου, Τζίμης Κουστένης μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, τονίζοντας πώς οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου βγάζουν ενέργεια.

" Κατ’ αρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Η έναρξη του 2013 μας βρίσκει να αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα σε μια σκληρή έδρα", δήλωσε αρχικά ο Τζίμης Κουστένης και πρόσθεσε:

" Ο Άρης είναι σίγουρα το φαβορί της αναμέτρησης. Ειδικά στο Αλεξάνδρειο βγάζει πολλή ενέργεια στην άμυνα δημιουργώντας προβλήματα στους αντιπάλους του. Εμείς θα επιδιώξουμε να κάνουμε ένα ακόμη καλό παιχνίδι και να είμαστε ανταγωνιστικοί διεκδικώντας ό,τι μας αναλογεί. Είναι σημαντικό να μην χάσουμε τη συγκέντρωσή μας σε κανένα σημείο του ματς διότι ακόμη και ένα μικρό “νεκρό” διάστημα είναι ικανό να μας κάνει τη ζημιά".

Από την πλευρά του, ο Τάιλερ Χάινς είπε: " Είναι το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους και από μόνο του αυτό το γεγονός το καθιστά ιδιαίτερο. Θα ήταν ιδανικό αν ξεκινούσαμε το 2013 με την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη. Γνωρίζουμε πως δεν είναι εύκολο, ωστόσο θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε.

Σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια μας, εξαιρουμένου εκείνου απέναντι στον Παναθηναϊκό, ήμασταν ανταγωνιστικοί διεκδικώντας τη νίκη. Άλλοτε τα καταφέραμε και άλλοτε όχι. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά ώστε να έχουμε πιθανότητες επιτυχίας".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ