ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Κουστένης: "Έμπειρη και ανταγωνιστική ομάδα"

Κουστένης: "Έμπειρη και ανταγωνιστική ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Περιστερίου, Τζίμης Κουστένης τόνισε πώς ο Κολοσσό είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα με παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία.

Το Περιστέρι υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου, με τον προπονητή Τζίμη Κουστένη να αναφέρει πώς ο σύλλογος από το "σμαραγδένιο νησί" αποτελεί μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα.

" Ο Κολοσσός είναι μια έμπειρη και ανταγωνιστική ομάδα, που διαθέτει παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά την Α1. Ωστόσο, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες στο τέλος του 2012", δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

" Θεωρώ πως όποια ομάδα επιβάλλει το ρυθμό της και επικρατήσει στον τομέα των ριμπάουντ θα έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Εμείς, με τη δύναμη της έδρας και τη συμπαράσταση του κόσμου μας ευελπιστούμε ότι θα είμαστε αυτοί που θα φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα τις προηγούμενες ημέρες και είμαστε έτοιμοι για τον συγκεκριμένο αγώνα".

Από την πλευρά του, ο Φώτης Ζούμπος δήλωσε: " Ο Κολοσσός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από μέρους μας γιατί διαθέτει έμπειρους παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι άμα θέλουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Πρέπει επίσης να ελέγξουμε το ρυθμό και να ανακόψουμε τους αιφνιδιασμούς τους όντες συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας. Εννοείται πως θα είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ