ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Κουστένης: "Δύσκολο ματς σε σκληρή έδρα"

Κουστένης: "Δύσκολο ματς σε σκληρή έδρα"
INTIME SPORTS

Δύσκολο ματς, το οποίο θα γίνει σε μία σκληρή έδρα χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, ο κόουτς του Περιστερίου, Τζίμης Κουστένης.

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει τον Πανελευσινιακό εκτός έδρας σε ένα δύσκολο ματς, όπως χαρακτήρισε ο προπονητής του συλλόγου, Τζίμης Κουστένης τον αγώνα.

" Ξεκινά ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος και όλες οι ομάδες θέλουν να δείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο", ανέφερε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:

" Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια σκληρή έδρα απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Ο Πανευλευσινιακός έχει ενισχυθεί με δύο Αμερικανούς, τον Γκίμπσον και τον Τζόινερ με τον δεύτερο να έχει παίξει ελάχιστα στο τελευταίο ματς και να μην έχουμε εικόνα.

Αποτελούν “πυξίδα” για εμάς οι τελευταίες εμφανίσεις μας με Ρέθυμνο και Ηλυσιακό, όπου παρουσιάσαμε βελτίωση. Αναμένεται να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι που πιθανότατα θα κριθεί στις λεπτομέρειες".

Από την πλευρά των παικτών, ο Ντοάιτ Θορν δήλωσε: " Πρόκειται για ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι μακριά από το γήπεδό μας. Η αλήθεια είναι πως στον πρώτο γύρο δεν πετύχαμε καμία νίκη εκτός έδρας, κάτι που θέλουμε να κάνουμε στον δεύτερο.

Σε πολλά ματς φτάσαμε κοντά στην επιτυχία, όπως και στο προηγούμενο με τον Ηλυσιακό, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας και όντας συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον Πανελευσινιακό ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ