ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Κανονίδης: "Να παίξουμε και για τον Τάιλερ"

Κανονίδης: "Να παίξουμε και για τον Τάιλερ"
INTIME SPORTS

Η απίστευτη ατυχία του Τάιλερ Χάινς σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της χρονιάς έχει συσπειρώσει τους πάντες στις τάξεις του Περιστερίου. Διαβάστε τις δηλώσεις του Ανδρέα Κανονίδη

Ο Τάιλερ Χάινς υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και όπως είναι φυσικό δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς του Περιστερίου με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.

Το Περιστέρι θα προσπαθήσει να πάρει νίκη με διαφορά 4 πόντων επί του Ηλυσιακού που θα σημάνει και την παραμονή του στην κατηγορία, την ερχόμενη Κυριακή (19/5).

Όπως δήλωσε, ο Ανδρέας Κανονίδης στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου, άπαντες θα παίξουν και για τον Χάινς στην κυριακάτικη αναμέτρηση: "Έχουμε μπροστά μας τον τελικό των τελικών και είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη! Αφού φτάσαμε να έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Και πρέπει να τα καταφέρουμε ώστε να δώσουμε χαρά στον κόσμο για τη στήριξή του από την αρχή της χρονιάς, αλλά και στον συμπαίκτη μας, Τάιλερ Χάινς που στάθηκε άτυχος. Πρόκειται για ένα φοβερό παιδί, έναν πραγματικό μαχητή που είναι μαζί μας από τη αρχή της χρονιάς. Θα κάνουμε τα πάντα παίζοντας και για εκείνον, ώστε να τα καταφέρουμε και να του αφιερώσουμε τη νίκη στο τέλος".

Εξάλλου, αντιπροσωπεία των «Πριγκίπων της Δυτικής Όχθης» θα παρευρεθεί στο σημερινό παιχνίδι των playoffs του ποδοσφαίρου ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ, στηρίζοντας την ομάδα της πόλης μας!

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ