ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Κάλεσμα στον κόσμο

Κάλεσμα στον κόσμο
INTIME SPORTS

Για την δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος το Περιστέρι αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου, με τον σύλλογο να θέλει στο πλευρό του τον κόσμο σε ακόμα μία αναμέτρηση.

Σημαντικό είναι για το Περιστέρι το ματς για την δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ, τόσο από βαθμολογικής, όσο και από ψυχολογικής πλευράς.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ:

" Σημαντικό τόσο από βαθμολογικής, όσο και από ψυχολογικής πλευράς είναι το κυριακάτικο παιχνίδι του Περιστερίου απέναντι στον Κολοσσό (16/12, 15:45) για την 10η αγωνιστική της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ.

Το βαθμολογικό κίνητρο είναι δεδομένο, αφού θα είναι σπουδαίο για την ομάδα να πετύχει την τέταρτη νίκη της πραγματοποιώντας ακόμη ένα βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Από εκεί και πέρα, ενδεχόμενη νίκη επί ενός αξιόλογου αντιπάλου στο τελευταίο ματς του 2012 θα επιτρέψει σε όλους μας στο Περιστέρι να κάνουμε καλές γιορτές.

Για να επιτευχθεί ο στόχος απαιτείται η στήριξη του «έκτου παίκτη» της ομάδας, του κόσμου. Οι φίλοι του ΓΣΠ, τόσο οι FENTAGIN, όσο και οι μεμονωμένοι έχουν σταθεί μέχρι σήμερα στο πλευρό των παιδιών του Τζίμη Κουστένη και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν.

Είναι πολύ σημαντικό την Κυριακή το «Ανδρέας Παπανδρέου» να… σφύζει από ζωντάνια γεγονός που επισημαίνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του (www.fentagin.gr) ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Περιστερίου, οι FENTAGIN.

Μάλιστα, στο πλαίσιο του καλέσματός τους στον κόσμο έχουν αναρτήσει τη φωτογραφία που αναδημοσιεύουμε με τον τίτλο «ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ».

Εξάλλου, η ώρα έναρξης της αναμέτρησης (15:45) επιτρέπει σε όσους ενδιαφέρονται να προλάβουν να παρακολουθήσουν και το παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, το οποίο ξεκινά στις 17:15.

Όλοι δίπλα στον ΓΣΠ, λοιπόν, την Κυριακή! Όλοι στο κλειστό!

**Στα αγωνιστικά, δίχως προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Κολοσσό".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ