ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ετοιμάζονται για καλές γιορτές στο Περιστέρι

Ετοιμάζονται για καλές γιορτές στο Περιστέρι
INTIME SPORTS

Στο Περιστέρι πήραν το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Κολοσσό κι ετοιμάζονται να κάνουν καλές γιορτές με το ηθικό ακμαιότατον

Στις τάξεις του Περιστερίου ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα με νίκη και δεν μπορεί παρά να είναι ευχαριστημένοι.

Αυτή ήταν η 4η νίκη για την ομάδα του Τζίμη Κουστένη και η πορεία της μέχρι στιγμής κρίνεται επιτυχημένη, στις 10 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Στόχος για τους Περιστεριώτες είναι να συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά, προκειμένου στο μέλλον να αυξήσουν τον αριθμό των νικών τους και σταδιακά να εκμηδενίσουν τις πιθανότητες για υποβιβασμό και μαθηματικά.

Επίσης, θέλουν να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για τον κόσμο τους, που είναι εκπληκτικός και τους βοηθάει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, δημιουργώντας φοβερή ατμόσφαιρα.

Μοίρασαν δώρα και ευχές

Ο Τζίμης Κουστένης καθώς και οι Αντώνης Μάντζαρης και Δημήτρης Κομποδιέτας εκπροσώπησαν την ομάδα μας στην καθιερωμένη επίσκεψη του ΠΣΑΚ, του ΣΕΠΚ και του ΕΣΑΚΕ στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα, μοιράζοντας δώρα και ευχές στα παιδιά.

Στα αγωνιστικά, διήμερο ρεπό παραχώρησε στους παίκτες του ο 46χρονος τεχνικός με την επιστροφή τους στις προπονήσεις να αναμένεται να γίνει την Τετάρτη.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ