ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Επανέρχονται Σκοτ και Λούμπι

Επανέρχονται Σκοτ και Λούμπι
INTIME SPORTS

Έρνεστ Σκοτ και Κερτ Λούμπι όχι απλώς αγωνίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο παιχνίδι του Περιστερίου στο κλειστό της Γλυφάδας κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας αλλά βρίσκονται πλέον κανονικά στην διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Οι δύο Αμερικανοί που στις αρχές της περασμένης εβδομάδας είχανε ακολουθήσει τον δικό τους τρόπος διαμαρτυρίας εξαιτίας των χρημάτων που έχουνε λαμβάνειν τα βρήκανε με την διοίκηση της ΚΑΕ στις συζητήσεις που υπήρξανε.


Στην διάρκεια αυτών συμφωνήθηκε ο τρόπος καταβολής του ποσού με τους Σκοτ και Λούμπι να αγωνίστηκαν κανονικά το απόγευμα του Σαββάτου όντας από τους διακριθέντες του Περιστερίου.

Ωστόσο ο Πεδουλάκης είναι επόμενο να επιθυμεί η διοίκηση της ΚΑΕ να μπορέσει να δώσει το συντομότερο δυνατό λύση και σε ότι αφορά με τους Έλληνες παίκτες της ομάδας εν όψει της συνέχειας και του υπολοίπου της κανονικής περιόδου.


Το Περιστέρι εξάλλου την στιγμή αυτή και παρά τα όποια οικονομικά προβλήματα συνεχίζει να αντιμετωπίζει βρίσκεται σε τροχιά συμμετοχής στα πλέι οφ.


Παρόλα αυτά και με δεδομένο ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό της 22 αγωνιστικής δεν έχει οριστεί, λόγω της συμμετοχής της ομάδας του Πειραιά με την Σιένα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, πληροφορίες αναφέρουνε πως δεν αποκλείεται να υπάρξει εκ νέου απεργία των Ελλήνων παικτών του Περιστερίου στην διάρκεια της εβδομάδας.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ