ΠΑΟΚ

Ζήτηση για εισιτήρια, σκάουτερ για Χρυσικόπουλο

Ζήτηση για εισιτήρια, σκάουτερ για Χρυσικόπουλο
INTIME SPORTS

Καλύτερα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό κύλησε το πρώτο διήμερο κυκλοφορίας των εισιτηρίων για το ματς με τον Αρη. Σκάουτερ των Χιούστον Ρόκετς βρέθηκε στο "Παλατάκι" για τον Χρυσικόπουλο

Ενδιαφέρον δείχνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Αρη. Τα μηνύματα που παίρνουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι θετικά και εκτιμάται πως θα έχει πολύ κόσμο στον αγώνα με τους "κίτρινους".

Kατά το διήμερο της κυκλοφορίας των εισιτηρίων πέρασαν αρκετοί οπαδοί της ομάδας από τα γραφεία της ΚΑΕ ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και για τις κάρτες εισόδου μέσω ίντερνετ.

Γενικώς οι πρώτες δύο μέρες της κυκλοφορίας των εισιτηρίων πέρασαν με τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα σκάουτερ των Χιούστον Ρόκετς βρέθηκε στο "Παλατάκι" την Τρίτη (12/3) για να δει τον Λίνο Χρυσικόπουλο.

Μίλησε μαζί του καθώς και με τον Σούλη Μαρκόπουλο ενώ παρακολούθησε μέρος της προπόνησης. Ο ίδιος θα δει άλλους 50 παίκτες, γι' αυτό και στον ΠΑΟΚ δεν "μένουν" ιδιαίτερα σε αυτό το γεγονός (του ενδιαφέροντος του δηλαδή για τον Χρυσικόπουλο) μιας και τονίζουν πως είναι συνηθισμένο για τους Αμερικανούς να παρακολουθούν πολλούς "μικρούς".

Βέβαια τονίζουν πως είναι κολακευτικό τόσο για τον παίκτη αλλά και την ομάδα ένας σκάουτερ του ΝΒΑ να έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη. Στα αγωνιστικά, όλοι οι παίκτες ήταν στη διάθεση του Μαρκόπουλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ