ΠΑΟΚ

Χάτσερ: "Θέλω να μείνω στη Θεσσαλονίκη"

Χάτσερ: "Θέλω να μείνω στη Θεσσαλονίκη"
INTIME SPORTS

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ είναι διατεθειμένος να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με τις δηλώσεις του

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για την επόμενη ημέρα του αποκλεισμού του ΠΑΟΚ από το Ρέθυμνο και το μέλλον του στον "Δικέφαλο".

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι δεν πήγε καλά στα παιχνίδια με το Ρέθυμνο: "Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά, η ουσία είναι ότι δεν είχαμε καλή εμφάνιση στα δύο παιχνίδια. Η ήττα στο πρώτο ματς δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί καλύτερος στο δεύτερο".

Για την παρουσία του και αν θεωρεί επιτυχημένη τη χρονιά: "Εγώ δεν ξεκίνησα καλά τη χρονιά, μετά τον τραυματισμό μου είχα σκαμπανεβάσματα, επανήλθα όμως με τη βοήθεια του τεχνικού τιμ και των συμπαικτών μου, ανέβηκα σαν παίκτης. Το κλίμα ήταν καλό στα παιχνίδια και στα εκτός και εντός. Ο Μαρκόπουλος ήταν από τους βασικούς λόγους που παρουσιάστηκα καλύτερος μετά τον τραυματισμό μου. Είναι πολύ σημαντικό που φτάσαμε στην πρώτη πεντάδα. Και εγώ και οι συμπαίκτες μου δουλέψαμε πολύ κι αυτό που βγήκε ήταν θετικό για την ομάδα. Το γεγονός ότι βρεθήκαμε στη τετράδα της κανονικής περιόδου είναι πολύ σημαντικό, βγήκε μέσα από πολύ προσπάθεια".

Για το αν θα είναι και του χρόνου στον ΠΑΟΚ: "Έχει γίνει μια ανεπίσημη συζήτηση με τη διοίκηση. Θέλω να μιλήσω και με τον προπονητή. Θα εξαρτηθεί τις επόμενες ημέρες. Πρώτη μου θέληση είναι να μείνω στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Έμεινα ικανοποιημένος από τη φετινή χρονιά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ