ΠΑΟΚ

Χάτσερ: "Παίζω με πάθος, βγάζω ενέργεια"

Χάτσερ: "Παίζω με πάθος, βγάζω ενέργεια"

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ μίλησε για τα στοιχεία που τον διακρίνουν και την πρόκληση που ακούει στο όνομα ΠΑΟΚ

Ο νέος Αμερικανός γκαρντ του "Δικεφάλου", Γουίλιαμ Χάτσερ, δήλωσε ενθουσιασμένος από την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Επίσης αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού του και χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

-Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις, μετά την συμφωνία σου με τον ΠΑΟΚ; Είναι μία πρόκληση για σένα;

"Ναι, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Άκουσα πάρα πολλά για τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα, γνωρίζω ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό κι από αυτά που ήδη γνωρίζω για τη νέα μου ομάδα, ξέρω ότι πρόκειται για ένα club με μεγάλη παράδοση, με ιστορία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, η πόλη από ότι είδα είναι πολύ όμορφη, νομίζω ότι θα είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα".

-Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου και τις θέλεις να πετύχεις με τη συνεργασία σου με τον ΠΑΟΚ;

"Θέλω να είναι μία χρονιά πολύ επιτυχημένη. Θέλω να δώσω τα πάντα για την ομάδα μου, να κάνω ότι ακριβώς μου ζητήσει ο προπονητής μου, είτε στο σκοράρισμα, είτε στην οργάνωση του παιχνιδιού, ακόμη κι αν χρειαστεί ηγετικές ικανότητες στο παιχνίδι. Θα είναι πολύ σημαντικό να ταιριάξει η χημεία μας σαν ομάδα. Θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι και η ομάδα μας να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και στα πλέι οφ. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό".

-Μπορείς να μας περιγράψεις τον William Hatcher μέσα στο γήπεδο;

"Είμαι ένας παίκτης που παίζει με πολύ πάθος, με έντονο συναίσθημα και βγάζω ενέργεια στο παρκέ. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και στην οργάνωση και στο σκοράρισμα. Μου αρέσει επίσης να παίζω σε γεμάτο γήπεδο, με πολύ κόσμο, έχω αντιληφθεί ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι αρκετά θορυβώδεις κι αυτό μου προκαλεί ενδιαφέρον και προσμονή. Να περιμένουν ότι κάθε φορά θα δίνω το 100% στο γήπεδο για την ομάδα".

-Πήρες πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ, πριν πάρεις την απόφαση να παίξεις στην ομάδα;

"Εμαθα αρκετά πράγματα. Μίλησα με τον Feliks Kojadinovic και όσο ήμασταν μαζί στην Κύπρο στην ίδια ομάδα, αλλά και τώρα που ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα. Μου είπε για την ομάδα, πόσο μεγάλο είναι αυτό το club, μου είπε για τον κόσμο και από αυτά που άκουσα θα δω αρκετά videos για να καταλάβω τι ακριβώς εννοούσε για την ατμόσφαιρα. Κι από όλα αυτά κατάλαβα ότι θα πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου".

-Τα πρώτα μηνύματα που πήρες ωστόσο, πρέπει να ήταν από φίλους του ΠΑΟΚ…

"Ναι, μόλις ξύπνησα και είδα ότι είχαν έρθει αρκετά μηνύματα. Με καλωσόρισαν στην ομάδα κι αυτή η υποδοχή με ενθουσίασε. Με έκαναν να αισθανθώ πολύ καλά. Νομίζω ότι η συνεργασία μας ξεκίνησε πολύ καλά".

-Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ που περιμένει να σε δει και θα περιμένει πολλά από σένα;

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ. Να ξέρουν ότι από μένα θα πρέπει να περιμένουν κάθε βράδυ να δίνω τα πάντα για την ομάδα κι αυτοί απλά να συνεχίσουν να είναι κοντά μας και να μας υποστηρίζουν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ