ΠΑΟΚ

Χαριτόπουλος: "Περιμένουμε πολύ κόσμο..."

Χαριτόπουλος: "Περιμένουμε πολύ κόσμο..."
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στην προσέλευση του κόσμου του ΠΑΟΚ

Στον τραυματισμό του Γουίλιαμ Χάτσερ καθώς και στην προσέλευση του κόσμου του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Δημήτρης Χαριτόπουλος μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (27/1, 8.15μ.μ.).

Συγκεκριμένα είπε:

"Μας στεναχώρησε πολύ αυτό που έγινε με τον Χάτσερ. Ακόμη και σε αντίπαλο όταν συμβαίνει δεν αισθάνεσαι καλά, πολύ περισσότερο όταν αφορά συμπαίκτη σου. Του ευχόμαστε να είναι το συντομότερο δυνατό κοντά μας και πάλι.

Τα προβλήματα βέβαια προκύπτουν στη διάρκεια της σεζόν, αλλά σίγουρα είναι κακό για μας που έτυχαν όλα αυτά πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να προσαρμόζεσαι και να τα αντιμετωπίζεις όμως κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι εμείς".

Συνεχίζοντας, ανέφερε: "Ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είναι το πρώτο μεγάλο παιχνίδι στο γήπεδό μας, περιμένουμε και ευχόμαστε να έχει πολύ κόσμο.

Ο κόσμος πάντα δίνει ώθηση, ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια κι εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας με ένα καλό παιχνίδι. Θα είναι πολύ δύσκολο το έργο μας, αλλά όπως έγινε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε, να μπούμε στο γήπεδο για τη νίκη και με πολύ πάθος στο παιχνίδι μας".

Μαρκόπουλος: "Θα μπούμε στο γήπεδο για το καλύτερο"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, τόνισε: "Ο Ολυμπιακός στηρίζεται στην δυνατή του άμυνα και στις γρήγορες επιθέσεις που κάνει. Προέρχεται από μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Ευρωλίγκα κι επειδή έχει συνηθίσει τα δύο τελευταία χρόνια τουλάχιστον, να παίζει σε αυτούς τους ρυθμούς δεν νομίζω ότι θα επηρεαστεί.

Κεντρικός άξονας του παιχνιδιού τους είναι ο Σπανούλης, αλλά χρειάζεται προσοχή σε όλους τους παίκτες και σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Το κακό για μας είναι ότι προέκυψαν πολλά προβλήματα τις τελευταίες ημέρες και αναγκαζόμαστε και με πολύ λιγότερα όπλα να μπούμε στο παιχνίδι, αλλά και να αλλάξουμε τα πλάνα μας, όπως μπορούμε, με τις επιλογές που θα έχουμε.

Θα μπούμε στο γήπεδο για το καλύτερο, ευχόμαστε να είναι όμορφη, μπασκετική και με πολύ κόσμο η ατμόσφαιρα, για να πάρουμε δύναμη για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ