ΠΑΟΚ

Χαριτόπουλος, υπογραφές και Σιναντίνοβιτς

Χαριτόπουλος, υπογραφές και Σιναντίνοβιτς

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Δημήτρη Χαριτόπουλου καθώς ο Έλληνας φόργουορντ υπέγραψε σήμερα (02/02) συμβόλαιο συνεργασίας με τον "Δικέφαλο". Στην προπόνηση ο Εντι Σιναντίνοβιτς.

ΠΑΟΚ και Δημήτρης Χαριτόπουλος συμφώνησαν προφορικά το Σάββατο (31/01) και απέμενε να "τελειώσει" και το τυπικό μέρος του deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτό έγινε σήμερα (02/02) μιας και ο Έλληνας φόργουορντ (σ.σ. θα καλύψει το κενό του τραυματία Κακαρούδη και θα μπορεί να υπολογίζεται για το ματς με τον Άρη) υπέγραψε συμβόλαιο και αποτελεί και τυπικά παίκτη του "Δικεφάλου". Έτσι επιστρέφει στον "Δικέφαλο" έπειτα από την σεζόν 2012-13 που είχε ξαναπαίξει για τελευταία φορά στον ΠΑΟΚ. "O Κώστας Χαραλαμπίδης υποδέχεται τον Δημήτρη Χαριτόπουλο, που υπέγραψε συμβόλαιο και προπονείται τώρα με την ομάδα...", αναφέρει η ΚΑΕ.

Χαριτόπουλος: "Ηταν εύκολο να γυρίσω στον ΠΑΟΚ"

Ο Ελληνας φόργουορντ είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: "Αισθάνομαι πολύ οικεία στον ΠΑΟΚ και δεν χρειάστηκε καν να μπω στο γήπεδο για να αισθανθώ έτσι. Από την στιγμή που μου είπε ο εκπρόσωπός μου ότι ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, δεν το σκέφτηκα σχεδόν καθόλου. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έχω παίξει πιο πολύ και αγαπάω, οπότε ήταν εύκολο να επιστρέψω. Είναι αλήθεια ότι με ενοχλεί που δεν θα παίξω στην Ευρώπη, είχα στην αρχή την εντύπωση ότι θα παίξω, αλλά ακόμη κι έτσι τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και εύχομαι να καταφέρουμε σαν ομάδα να πετύχουμε και στην Ευρώπη στα δύο παιχνίδια που απομένουν".

Για τις προκλήσεις που έχει μπροστά του με τον ΠΑΟΚ, είπε: "Θα κάνω ντεμπούτο σε ένα ακόμη πιο σημαντικό παιχνίδι, αυτό με τον Άρη, ένα παιχνίδι που σίγουρα ο κάθε αθλητής θα ήθελε να αγωνιστεί. Ξανασυναντώ τον ΠΑΟΚ και σε μία εξαιρετική κατάσταση. Η ομάδα έχει κάνει τρομερή δουλειά, από τον προπονητή με τον οποίο έχω συνεργαστεί ήδη, αλλά και την διοίκηση και στην Ισπανία που ήμουν μάθαινα και παρακολουθούσα την εξαιρετική πορεία της ομάδας.

Πολλοί άνθρωποι μιλούσαν για τον ΠΑΟΚ εκεί που ήμουν στηΜανρέσα, έβλεπαν τα παιχνίδια στοEurocup, μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Είναι σημαντικό που ο ΠΑΟΚ είναι στην 3θέση του πρωταθλήματος, είναι μέσα στο Κύπελλο και στην Ευρώπη και είναι μεγάλη πρόκληση που θα είμαι εδώ και μεγάλη ευχαρίστηση να αγωνίζεσαι με τέτοιες ομάδες".

Προπονείται με τον ΠΑΟΚ ο Σιναντίνοβιτς

Με τον ΠΑΟΚ προπονείται και ο Σέρβος, Εντι Σιναντίνοβιτς (27, 1,93μ.). Εχει παίξει παλαιότερα σε ελληνικές ομάδες και μάλιστα συμμετείχε στο καμπ του "Δικεφάλου" πριν δυο καλοκαίρια. "Ο αρχηγός καλωσορίζει και τον Edi Sinadinovic (27, 1,93μ.), που από σήμερα προπονείται με την ομάδα του ΠΑΟΚ...", αναφέρει η ΚΑΕ.

Χαριτόπουλος, υπογραφές και Σιναντίνοβιτς

Στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως πιθανότατα θα αποκτηθεί (ακόμη δεν έχει υπογράψει) και με αυτή την προοπτική προπονείται και έτσι εφόσον "τελειώσει" το θέμα της απόκτησής του, αυτός θα είναι ο εκλεκτός του Μαρκόπουλου για τον παίκτη στα γκαρντ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ