ΠΑΟΚ

Xάρης Μαρκόπουλος: "Ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει..."

Xάρης Μαρκόπουλος: "Ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει..."
Xάρης Μαρκόπουλος

Ο Χάρης Μαρκόπουλος μίλησε για την παραμονή του πατέρα του, Σούλη, στον ΠΑΟΚ, ενώ παραδέχτηκε πως δεν είναι σίγουρο ότι ο ίδιος θα βρίσκεται στον "Δικέφαλο" την νέα σεζόν

Η παραμονή του Χάρη Μαρκόπουλου στον ΠΑΟΚ μόνο δεδομένη δεν είναι για την νέα σεζόν, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος μιλώντας στο "Goal". " Δεν ξέρω αν θα μείνω. Κάποια πράγματα μπορεί να θεωρούνται αυτονόητα, όμως ο καθένας μας έχει τη δική του προσωπικότητα.

Επίσης, ένα θέμα είναι τι θέλει η ομάδα να κάνει. Κατά τη γνώμη μου είναι θετικό για τον ΠΑΟΚ που έμεινε ο κόουτς στην ομάδα και είμαι βέβαιος πως η φετινή πορεία ήταν μια κακή παρένθεση. Ο ΠΑΟΚ είμαι πεπεισμένος πως θα επιστρέψει εκεί που θέλουν να τον βλέπουν όλοι",δήλωσε ο ίδιος και πρόσθεσε για την πορεία του ΠΑΟΚ: " Επιθυμία όλων μας ήταν να διατηρηθεί ο κορμός μιας πετυχημένης ομάδας όπως ήταν η περσινή, όμως αυτό κατέστη αδύνατο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Ετσι, δημιουργήθηκε ένα νέο σύνολο παικτών. Δεν είχαμε την πορεία που όλοι θα θέλαμε και σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν οι αποχωρήσεις και οι αλλαγές παικτών στη διάρκεια της σεζόν. Οπως πέρυσι δεχθήκαμε συγχαρητήρια για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, έτσι και όταν κάτι δεν πάει καλά όλοι έχουμε ευθύνες και τις αναλαμβάνουμε στο μερίδιο που μας αναλογούν για το γεγονός πως η ομάδα δεν ήταν όσο ανταγωνιστική θα έπρεπε και θα θέλαμε".

Για το ότι ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν συνηθίζει να δουλεύει με νεαρούς παίκτες, ανέφερε: "Είναι άδικο να ακούγεται αυτό για κάποιον με πορεία 30 ετών στον χώρο. Εχει δουλέψει και με νεαρές ηλικίες και σας θυμίζω περιπτώσεις παικτών όπως ο Καϊμακόγλου ή ο Μαυροκεφαλίδης, έχει δουλέψει και με πολύ μικρό μπάτζετ και με έμπειρους και με λιγότερο έμπειρους παίκτες. Το να δουλεύεις με νεαρούς είναι δημιουργικό και πιστεύω ότι του αρέσει. Το ζητούμενο κάθε φορά είναι τι θέλει να πετύχει η διοίκηση και τι στρατηγική έχει. Σε αυτά προσαρμόζεται ένας προπονητής".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ