ΠΑΟΚ

"Χαλάει" το αμυντικό του προφίλ...

"Χαλάει" το αμυντικό του προφίλ...
INTIME SPORTS

Με αφορμή τις παρατηρήσεις του Σούλη Μαρκόπουλου για την αμυντική λειτουργία στο ματς με τον Πανιώνιο, στεκόμαστε στην αύξηση του μέσου όρου πόντων που δέχεται ο ΠΑΟΚ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και στις ήττες του

Το φετινό όπλο του ΠΑΟΚ είναι η άμυνα όπως τονίζουν οι πάντες στην ομάδα, ωστόσο όσον αφορά αυτή στα τελευταία ματς ο "Δικέφαλος" αρχίζει να τα "χαλάει"...

Σε αυτόν τον τομέα οι "ασπρόμαυροι" ήταν κακοί στον αγώνα με τον Πανιώνιο και μάλιστα όπως αναφέραμε ο Σούλης Μαρκόπουλος την Δευτέρα (7/1) έκανε έντονα παράπονα στους παίκτες του, με τους "ασπρόμαυρους" γενικώς τον τελευταίο καιρό αμυντικά να έχουν κάνει μια "κοιλιά" στην απόδοσή τους στο αμυντικό κομμάτι.

Πάμε να δούμε τι "λένε" οι αριθμοί... Ο ΠΑΟΚ είναι γεγονός πως μετά τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ βελτιώθηκε αμυντικά και μέχρι το παιχνίδι με τον Αρη είχε σταθερά καλή παρουσία.

Συγκεκριμένα δεχόταν 66 πόντους μέσο όρο στα ματς με Περιστέρι, Καβάλα, Κολοσσό και Αρη και από τον αγώνα με το Ρέθυμνο ο "Δικέφαλος" κάνει... νερά. Αυτό γιατί στα τελευταία τέσσερα ματς (δηλαδή στους αγώνες με Ρέθυμνο, Ηλυσιακό, Πανελευσινιακό και Πανιώνιο) δέχτηκε 77 πόντους ανά αγώνα (σ.σ. δεν συμπεριλαμβάνουμε την παράταση στο ματς με τον ΑΓΟΡ). Υπάρχει δηλαδή μια αύξηση της τάξεως των 11 πόντων που δέχεται ανά ματς ο "Δικέφαλος" στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια σε σχέση με το προφίλ που έδειχνε αρχής γενομένης από τον αγώνα με το Περιστέρι.

Οσο για τις ήττες από Ολυμπιακό, ΚΑΟΔ και Πανιώνιο; Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ξεκάθαρα πως έχει "πληγωθεί" από την άμυνά του μιας και δέχτηκε 86.6 πόντους μέσο όρο, την ίδια ώρα που στις νίκες (με Ικαρο, Περιστέρι, Καβάλα, Κολοσσό, Αρη, ΑΓΟΡ, Ηλυσιακό και Πανελευσινιακό) δεχόταν μόλις 67.2 πόντους.

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία του "Δικεφάλου" συνεχίστηκε δίχως προβλήματα την Τρίτη (8/1), την Τετάρτη (9/1) θα γίνει μία προπόνηση ενώ την Πέμπτη (10/1) θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ (φυσικά ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα βρεθεί σε αυτό), στις τάξεις του οποίου υπάρχει η εκτίμηση ότι εφόσον βρεθεί λύση στο τέλος του μήνα ή στις αρχές Φλεβάρη θα πάρουν τα πρώτα χρήματα οι ομάδες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ