ΠΑΟΚ

Βρίσκει την χρυσή τομή για Στίγκερς-Χέλιγουελ

Βρίσκει την χρυσή τομή για Στίγκερς-Χέλιγουελ
INTIME SPORTS

Πολύ καλό κλίμα στις επαφές μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ατζέντη των Στίγκερς-Χέλιγουολ που έχουν λαμβάνειν χρήματα από τον "Δικέφαλο". Εστειλαν τον φάκελο αδειοδότησης οι "ασπρόμαυροι" που ψάχνουν λύση για την εγγυητική

Μεταγραφικά και οικονομικά θέματα απασχόλησαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ την Δευτέρα (30/7). Σχετικά με το πρώτο δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό.

Συζητήθηκαν ξανά τα ονόματα που απασχολούν εδώ και καιρό, δίχως όμως να υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Εξέλιξη πάντως υπήρξε στο θέμα των χρημάτων που έχουν λαμβάνειν οι Στίγκερς και Χέλιγουελ. Εγινε μια επαφή με τον ατζέντη τους, υπάρχει πολύ καλό κλίμα για να τελειώσει θετικά το συγκεκριμένο θέμα και ο ΠΑΟΚ θέλει περισσότερο χρόνο για να φανεί συνεπής στις συγκεκριμένες υποχρεώσεις (με τον Αυσταλό θα μιλήσει προσεχώς ο εκπρόσωπός του).

Κατά τα άλλα εστάλη ο φάκελος αδειοδότης αλλά σε αυτόν δεν ήταν μέσα η εγγυητική. Πάντως με βάση το ότι η ΕΕΑ αναμένεται να δείξει λίγη ελαστικότητα στο συγκεκριμένο θέμα (όχι μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά γενικά σε όλες τις ομάδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σε αυτό το ζήτημα), μπορεί ο "Δικέφαλος" να λύσει αυτό το θέμα λίγο αργότερα.

Αναζητείται λύση και στον ΠΑΟΚ λένε πως περιμένουν να δουν αν υπάρξουν κάποιοι πιο ευνοικοί όροι για το θέμα της εγγυητικής.

Να σημειωθεί ακόμη πως ο ΠΑΟΚ "ενοχλήθηκε" από την Βαλκανική Λίγκα που τον θέλει στις... τάξεις, θα γίνει μια σχετική κουβέντα μεταξύ της ομάδας και της πλευράς της διοργάνωσης (με τον υπέθυνο, Σάι Στρικς) και εφόσον ο ΠΑΟΚ δεν ζημιωθεί οικονομικα συμμετέχοντας σε αυτήν, τότε θα πάρει μέρος. Βέβαια όπως λένε στον ΠΑΟΚ δύσκολα αυτό να γίνει (να μην ζημιωθεί) και το πιο λογικό είναι ο "Δικέφαλος" να μην έχει την νέα σεζόν υποχρεώσεις σε ξένη διοργάνωση, αν και στο αγωνιστικό τμήμα θα ήθελαν ένα παιχνίδι παραπάνω την εβδομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ