ΠΑΟΚ

Βραβεύτηκε στην Κρήτη ο Μαρκόπουλος

Βραβεύτηκε στην Κρήτη ο Μαρκόπουλος

Ο Σούλης Μαρκόπουλος βραβεύτηκε στην Κρήτη κατά την παρουσία του στο 6ο Άγιος Νικόλαος Basketball Camp ενώ τα είπε με τον καλαθοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπιν Μπένζινγκ

Βραβεύτηκε κατά την παρουσία του στο 6ο Άγιος Νικόλαος Basketball Camp ο Σούλης Μαρκόπουλος που εκεί είχε συνομιλία με τον καλαθοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπιν Μπένζινγκ.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ, αναφέρει:

" Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία του στην Κρήτη και το 6ο Άγιος Νικόλαος Basketball Camp ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος, που μίλησε στα νέα παιδιά του καμπ για τα μυστικά του μπάσκετ, κατά την διάρκεια της παρουσία του στον Άγιο Νικόλαο.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, που βραβεύτηκε μάλιστα για την παρουσία του στο 6ο Άγιος Νικόλαος Basketball Camp, συναντήθηκε και με έναν άλλο επισκέπτη του καμπ, τον Γερμανό σέντερ Robin Benzing (24 ετών, 2μ.08), που είναι βασικό στέλεχος της Μπάγερν Μονάχου, αλλά και της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας. Ο Benzing, που βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές, ήταν και αυτός ένας από τους ομιλητές του καμπ, ενώ κατά την διάρκεια της παρουσίας του εκεί, συζήτησε και με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Σούλη Μαρκόπουλο".

Στο καμπ ο Κασελάκης

Στο μεταξύ στο καλοκαιρινό καμπ του ΠΑΟΚ βρέθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης. " Θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ και να συνδυάσετε το μπάσκετ με καλές επιδόσεις και στο σχολείο. Πρέπει να είστε πρώτοι και στα δύο", είπε στα παιδιά. Για την θέση που αγωνίζεται τόνισε πως "στο σύγχρονο μπάσκετ δεν υπάρχει θέση.

Παιχνίδι με πρόσωπο και παιχνίδι με πλάτη. Ανάλογα με τον αγώνα, πρέπει να διαβάζεις το παιχνίδι και το ποιος είναι ο αντίπαλος" ενώ για την συμμετοχή του Εθνική Νένων τόνισε ότι "ήμασταν μία ομάδα παιδιών που παίζαμε για αρκετά χρόνια μαζί και μετά τις επιτυχίες που είχαμε με την Εθνική ομάδα, όλοι έχουν διακριθεί και παίζουν πλέον στην Α1".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ