ΠΑΟΚ

"Βγάζει" κέρδη στο τέλος της σεζόν

"Βγάζει" κέρδη στο τέλος της σεζόν
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με εκτιμήσεις που υπάρχουν από ανθρώπους του ΠΑΟΚ θα υπάρχει θετικό πρόσημο όσον αφορά την χρήση της φετινής σεζόν, στόχος που είχε τεθεί το καλοκαίρι

Το πρόσημο όσον αφορά τα οικονομικά και την χρήση της φετινής σεζόν αναμένεται να είναι θετικό, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα υπάρχει σιγουριά γι΄αυτό ανεξαρτήτως αν δεν έχουμε φτάσει ακόμη στα μέσα την σεζόν.

Ανθρωποι της ομάδας υπογραμμίζουν πως τα έσοδα θα είναι περισσότερα από τα έξοδα όσον αφορά την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά, στόχος που είχε τεθεί από το καλοκαίρι ακόμη και αυτός ήταν ο λόγος που το μπάτζετ που δημιουργήθηκε ήταν σχετικά μικρό για μια ομάδα του επιπέδου του "Δικεφάλου".

Στον ΠΑΟΚ πριν ξεκινήσει ακόμη η σεζόν συνεχώς έλεγαν πως η ΚΑΕ δεν πρέπει να μπει ούτε... ευρώ "μέσα" και βάσει πρόχειρων εκτιμήσεων τα έσοδα θα είναι περισσότερα τουλάχιστον 250.000 ευρώ από τα έξοδα. Βέβαια δεν αποκλείεται αυτό το ποσό να διαφοροποιηθεί αφού εννοείται πως ασφαλής υπολογισμός στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει. Πάντως είναι σημαντικό, όπως λένε στον ΠΑΟΚ, ότι θα υπάρχει θετικό πρόσημο στην χρήση της φετινής σεζόν και οποιοδήποτε είναι αυτό το ποσό, στους "ασπρόμαυρους" υπογραμμίζουν πως θα "φύγει" στα χρέη ενώ ακόμη τονίζεται πως οι παίκτες θα είναι πληρωμένοι.

"Κλειδί" φυσικά είναι οι χορηγίες του Δημήτρη Κοντομηνά αλλά κι άλλες μικρότερες που υπάρχουν (έχει γίνει καλή δουλειά είναι η αλήθεια από το τμήμα μάρκετινγκ), φυσικά όμως σημαντική είναι και η βοήθεια που θα δοθεί από τον Ιβάν Σαββίδη. Κατά τα άλλα την Πέμπτη (13/12) αντιπροσωπεία της ομάδας θα βρεθεί σε ίδρυμα και την επόμενη εβδομάδα στέλεχη και παίκτες του ΠΑΟΚ θα δώσουν το παρών στο παιδικό χωριό SOS. Τέλος για το ματς με τον Πανελευσιανιακό ο Σούλης Μαρκόπουλος θα μιλήσει την Παρασκευή (14/12).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ