ΠΑΟΚ

Βασικοί-παγκίτες: Σημειώσατε 2

Βασικοί-παγκίτες: Σημειώσατε 2
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες και σε αυτές οι παίκτες που έχουν έρθει από τον πάγκο έχουν "δώσει" περισσότερους πόντους από τους καλαθοσφαιριστές που ξεκίνησαν βασικοί. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Δεν είναι και λίγες οι ομάδες που βασίζονται πάρα πολύ στους βασικούς παίκτες τους και κατά κύριο λόγο τα περιμένουν όλα από αυτούς όσον αφορά το σκοράρισμα. Αυτό πάντως δεν ισχύει για τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον σχετικά με τις τρεις τελευταίες νίκες του.

Κόντρα σε Βέντσπιλς, Κηφισιά και Μπούντουτσνοστ οι παίκτες που έχουν έρθει από τον πάγκο, έχουν "δώσει" περισσότερους πόντους από αυτούς που ξεκίνησαν στη βασική πεντάδα.

Οι παγκίτες, δηλαδή, έχουν παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο για τα τρία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα των "ασπρόμαυρων" αφού ήταν πιο παραγωγικοί από τους βασικούς.

Το θετικό πάνω σε αυτό είναι πως ο ΠΑΟΚ δείχνει πως δεν είναι μια ομάδα προβλέψιμη για τον αντίπαλο καθώς μπορεί να πάρει επιθετικές βοήθειες από αρκετούς παίκτες.

Η άλλη όψη του νομίσματος "λέει" πως οι κάποιοι βασικοί του "Δικεφάλου" θα πρέπει να "ανέβουν" στο εξής όσον αφορά το σκοράρισμα καθώς ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να στηρίζεται... συνεχώς στους αναπληρωματικούς του.

Αναλυτικά τα όσα "λένε" οι αριθμοί:

ΠΑΟΚ-Βέντσπιλς 76-62

Βασικοί (Οντουμ, Κάρτερ, Σαλούστρος, Μαργαρίτης, Βον): 36 πόντοι συνολικά

Παγκίτες (Λάνγκφορντ, Λιάπης, Κακαρούδης, Τσόχλας, Δέδας, Μπρέμερ): 40 πόντοι συνολικά

ΠΑΟΚ-Κηφισιά 78-67

Βασικοί (Οντουμ, Κάρτερ, Σαλούστρος, Μαργαρίτης, Βον): 34 πόντοι συνολικά

Παγκίτες (Λάνγκφορντ, Λιάπης, Κακαρούδης, Τσόχλας, Δέδας, Μπρέμερ): 44 πόντοι συνολικά

Μπούντουτσνοστ-ΠΑΟΚ 76-81

Βασικοί (Οντουμ, Κάρτερ, Σαλούστρος, Μαργαρίτης, Βον): 38 πόντοι συνολικά

Παγκίτες (Λάνγκφορντ, Λιάπης, Κακαρούδης, Τσόχλας, Δέδας, Μπρέμερ, Κώττας): 43 πόντοι συνολικά

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ