ΠΑΟΚ

Τον Ιούλιο τα νέα από τον ΟΠΑΠ

Τον Ιούλιο τα νέα από τον ΟΠΑΠ

Στον ΠΑΟΚ δίνουν σημασία στο τι θα γίνει με τον ΟΠΑΠ, θέμα που θα απασχολήσει στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Ήδη υπάρχουν συζητήσεις σε αυτό το ζήτημα, το οποίο θα ξεκαθαρίσει τον Ιούλιο.

Οπως είχαμε αναφέρει από τον Απρίλιο, το θέμα των εσόδων της ΚΑΕ ήταν από τότε στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και ένα ζήτημα που σκέφτονταν αρκετά στον "Δικέφαλο" είναι το τι θα γίνει με τον ΟΠΑΠ καθώς υπήρχε η πληροφόρηση πως θα υπάρξει μείωση στα λεφτά που θα δοθούν προς τις ομάδες.

Τη Δευτέρα (30/6) θα γίνει Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, τον ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο Μπάνε Πρέλεβιτς και οι ομάδες θα ενημερωθούν από τον Γιώργο Χαλβατζάκη τι γίνεται με το θέμα του ΟΠΑΠ.

Ήδη έχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις και σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, αυτές θα "τρέξουν" πιο... επίσημα μέσα στον Ιούλη και τότε θα υπάρχουν τα ουσιαστικά νέα πάνω σε αυτό το ζήτημα. Μείωση στα έσοδα των ομάδων αναμένεται να υπάρξει (φυσικά ο κ. Χαλβατζάκης θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στο θέμα του ΟΠΑΠ, αλλά δεν εξαρτάται απόλυτα από τον ίδιο το τι θα γίνει) και μένει να φανεί ποιο θα είναι το ύψος αυτής. Από εκεί και πέρα στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ θα συζητηθούν θέματα λειτουργικά που αφορούν την νέα σεζόν αλλά και επιτροπών που θα συσταθούν για το νέο πρωτάθλημα.

Ο κ. Χαλβατζάκης σκέφτεται να αξιοποιήσει τον Πρέλεβιτς με έναν ρόλο υπευθύνου για κάποιες επαφές που θα χρειαστεί να κάνει ο ΕΣΑΚΕ στο εξωτερικό (ρόλο που ήδη είχε ο πρόεδρος της ΚΑΕ). Από εκεί και πέρα από εβδομάδα αναμένεται να υπάρχουν νεότερα για το ζήτημα του Σούλη Μαρκόπουλου, για θέματα καλαθοσφαιριστών που έπαιξαν πέρυσι στον ΠΑΟΚ ενώ στο μυαλό είναι και τα οικονομικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ