ΠΑΟΚ

Το θέμα ΜακΓκραθ παίζει ρόλο στην ενίσχυση

Το θέμα ΜακΓκραθ παίζει ρόλο στην ενίσχυση
INTIME SPORTS

Εφόσον ο ΠΑΟΚ τελικά πάρει αυτά που θέλει από το στρατόπεδο Ντόνι ΜακΓκραθ, θα κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση στο θέμα απόκτησης ενός παίκτη στα γκαρντ. Διαφορετικά θα προτιμηθεί μια πιο προσιτή οικονομικά λύση

Πάντα είναι ανοιχτό το θέμα της ενίσχυσης με έναν παίκτη στα γκαρντ. Αυτό ωστόσο είναι αλήθεια πως εξαρτάται από την υπόθεση του Ντόνι ΜακΓκραθ.

Τι εννοούμε; Εάν ο ΠΑΟΚ καρπωθεί κάποιο σημαντικό ποσό (το συζητά για 50.000 ευρώ) από την πλευρά του παίκτη (στον "Δικέφαλο" εκτιμούν πως μπορεί τελικά να υπάρξει μια συμβιβαστική λύση αλλά με τα δεδομένα που θέλουν οι "ασπρόμαυροι"), τότε τα δεδομένα θα είναι πολύ διαφορετικά για τον εκλεκτό του Σούλη Μαρκόπουλου.

Θα υπάρχει με λίγα λόγια μεγαλύτερη άνεση στο οικονομικό και θα μπορεί αποκτηθεί ένας αξιόλογος παίκτης. Αν όμως δεν βρεθεί κάποια συμβιβαστική λύση με το στρατόπεδο του ΜακΓκραθ (σύμφωνα με τον ατζέντη του, τα πράγματα δεν είναι εύκολο για να βρεθει κάποια συμβιβαστική λύση), τότε λογικά θα προχωρήσει σε μια πιο προσιτή οικονομικά λύση όσον αφορά την ενίσχυση (υπάρχει η διάθεση να υπάρχει νέος καλαθοσφαιριστής μέχρι τον αγώνα με τον Κολοσσό).

Με λίγα λόγια η υπόθεση του ΜακΓκραθ παίζει ρόλο στο τι θα γίνει όσον αφορά ενίσχυση, την ίδια ώρα πάντως που στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ υπάρχει και το ζήτημα των πληρωμών στους νυν παίκτες καθώς επισημαίνεται πως κάνουν μεγάλη προσπάθεια και θα πρέπει να ανταμειφθούν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ