ΠΑΟΚ

Το σύνθημα, οι παίκτες και ο... αγαπητός "Μπίδης"

Το σύνθημα, οι παίκτες και ο... αγαπητός "Μπίδης"

Μπλουζάκια με μήνυμα για τον Χαραλαμπίδη από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, σύνθημα από τον κόσμο των "ασπρόμαυρων". Ο έμπειρος γκαρντ έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων στον "Δικέφαλο".

Ο ΠΑΟΚ είναι μια... οικογένεια και αυτό φάνηκε -και- στο ματς με τον Πανελευσινιακό. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες του "Δικεφάλου" εμφανίστηκαν με λευκά μπλουζάκια στα οποία υπήρχε το εξής μήνυμα για τον τραυματία, Κώστα Χαραλαμπίδη:

" Αρχηγέ περαστικά, σε περιμένουμε". Ετσι έδειξαν και με το παραπάνω πως δεν ξεχνούν τον "Μπίδη", ο οποίος γενικώς έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων στον ΠΑΟΚ.

Το σύνθημα, οι παίκτες και ο... αγαπητός "Μπίδης"

Και δεν εννοούμε μόνο όσων των ζουν καθημερινά αλλά και των φιλάθλων του "Δικεφάλου". Αυτό φάνηκε από το σύνθημα μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Πανελευσινιακό.

"Μπίδη γερά στο γήπεδο ξανά", φώναξαν φίλοι των "ασπρόμαυρων" (οπαδοί του ΠΑΟΚ χειροκρότησαν με το που ακούστηκε το συγκεκριμένο σύνθημα) οι οποίοι περιμένουν κι εκείνοι να δουν ξανά αγωνιζόμενο τον έμπειρο γκαρντ, ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στους "ασπρόμαυρους" κατά την διάρκεια της παρουσίας του στον "Δικέφαλο" και αναμφίβολα είναι ένας καλαθοσφαιριστής κόσμημα για το ελληνικό μπάσκετ, όχι μόνο λόγω της αγωνιστικής παρουσίας του αλλά και λόγω του ήθους που έχει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ