ΠΑΟΚ

Το... σπασμένο γυαλί με Γκίντενς και οι πληρωμές

Το... σπασμένο γυαλί με Γκίντενς και οι πληρωμές

Μεσοβδόμαδα αναμένεται να δουν το χρώμα του χρήματος οι παίκτες του ΠΑΟΚ και έτσι να μην υπάρξουν χειρότερες καταστάσεις. Τελειωμένο θεωρούν τον Γκίντενς στον "Δικέφαλο" και σκέφτονται ενίσχυση

Από τις αρχές της εβδομάδας υπήρχε μια έντονη ανησυχία για το μέλλον του Τζέι Αρ Γκίντενς μιας και όπως προέκυπτε από το περιβάλλον του, εφόσον δεν πληρωνόταν άμεσα τότε ήταν ορατό για τα καλά το ενδεχόμενο αποχώρησή τους.

Μια αποχώρηση που φαίνεται πως είναι οριστική μετά την απόφαση του παίκτη να μην "κατέβει" για το ματς με τον Ηλυσιακό. Αυτό τουλάχιστον επισημαίνουν στον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως "για εμάς ο Γκίντενς έχει τελειώσει".

Η απολογία έτσι του παίκτη που αναμένεται να γίνει την Δευτέρα (30/1) φαίνεται πως δεν θα αλλάξει κάτι, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα που πλέον καθιστούν αναγκαία την απόκτηση του αντι-Γκίντενς (βάσει κανονισμών μπορεί να είναι ο τελευταίος που θα αποκτηθεί) που ήδη σκέφτονται στον "Δικέφαλο".

Bέβαια το θέμα είναι και η νομική αντίδραση του παίκτη εφόσον έρθει και οριστικά το διαζύγιο (αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα)... Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως την Τετάρτη (1/2) θα πληρωθούν όλοι οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας αφού στον "Δικέφαλο" περιμένουν χρήματα από ΟΠΑΠ και τηλεοπτικά.

Το ζήτημα των πληρωμών λόγω της οικονομικής δυστοκίας της ΚΑΕ και των ανύπαρκτων εσόδων έχει μείνει πίσω και στους "ασπρόμαυρους" με την εισροή ρευστού θα "ζεστάνουν" τους υπόλοιπους παίκτες αφού αυτό το θέμα έχει απασχολήσει εδώ και καιρό πολλούς (το αναφέραμε και πριν την φυγή του Γκόρι ότι ειδικά οι ξένοι παίκτες της ομάδας είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι).

Σύμφωνα με κάποιες πηγές οι μεγαλύτεροι της ομάδας δείχνουν διατεθειμένοι να μην "κατέβουν" σε ματς εάν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά οι υπόλοιποι παίκτες...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ