ΠΑΟΚ

Το πακέτο Καλαμπόκης-Ντικούδης και η παραμονή

Το πακέτο Καλαμπόκης-Ντικούδης και η παραμονή
INTIME SPORTS

Ο Δήμος Ντικούδης έβαλε νερό στο κρασί του όσον αφορά το θέμα του, προπονήθηκε την Δευτέρα (20/2) και στον ΠΑΟΚ τον σκέφτονται μαζί με τον Γιάννη Καλαμπόκη για την νέα σεζόν.

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Δήμο Ντικούδη μιας και προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα (20/2).

Ο τελευταίος, όπως έχουμε αναφέρει, είχε ζητήσει να φύγει από την ομάδα όπως άλλωστε παραδέχονται και από τον ΠΑΟΚ, όμως, πλέον αποφάσισε να ρίξει νερό στο κρασί του και να μείνει.

Πάντως πολλές πηγές ανέφεραν τις τελευταίες μέρες πως η δυσαρέσκεια του ήταν ο βασικός λόγος που δεν έπαιξε στο ματς με τον Ολυμπιακό και δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (16/2) και την Παρασκευή (17/2), κάτι όμως που διαψεύδεται από την πλευρά του παίκτη, από την οποία επισημαίνεται πως ήταν καθαρά λόγω του προβλήματος τραυματισμού.


Οπως και να έχει, φαίνεται για την ώρα να έχει λυθεί το θέμα και στον ΠΑΟΚ στάζουν μέλι για το γεγονός πως ο παίκτης δεν τράβηξε το σχοινί.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο αυτός όσο και ο Γιάννης Καλαμπόκης είναι στα πλάνα για την επόμενη σεζόν. Θέματα πάντως που θα "τρέξουν" το επόμενο διάστημα.

Στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, από τώρα σκέφτονται την νέα χρονιά και οι δύο παίκτες αρέσουν πολύ. Την Δευτέρα (20/2) να σημειωθεί πως αποχαιρέτησε τους παίκτες του ο Τζέι Αρ Γκίντενς μιας και την Τρίτη (21/2) θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, όπως είχαμε αναφέρει.

Το συμβόλαιό του δεν έχει λυθεί ακόμη και δεν αποκλείεται να μην λυθεί έως το τέλος της σεζόν (το θέμα θα ξεκαθαρίσει άμεσα).

Το πρόγραμμα της Τρίτης (21/2) περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, ενώ την Δευτέρα (20/2) συμμετείχαν όλοι οι παίκτες στην προπόνηση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ