ΠΑΟΚ

Το... μυαλό και στα έσοδα

Το... μυαλό και στα έσοδα
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ έχουν κατά νου το θέμα της εκμετάλλευσης του σήματος, ενώ ήδη δουλεύεται το χορηγικό πρόγραμμα της νέας σεζόν, το οποίο θα προχωρήσει μετά τις εκλογές. Επαγγελματικά συμβόλαια σε Αμπαρά-Βαρυτιμιάδη

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στα... σίγουρα και δεδομένα έσοδα, όπως αυτά του ΟΠΑΠ και του τηλεοπτικού (για το οποίο μάλιστα το μερίδιο του "Δικεφάλου" και των άλλων ομάδων θα μειωθεί, αφού άνθρωποι από την Αθήνα που γνωρίζουν καλά γνωρίζουν το ζήτημα, αναφέρουν πως από τις 500.000 ευρώ που αναμενόταν να δώσει ως συμπλήρωμα τηλεοπτικού ο ΟΠΑΠ, αυτό θα "πέσει" στις 350.000 ευρώ), αλλά πρέπει να έχει και... δικά του έσοδα.

Στον "Δικέφαλο" το ξέρουν καλά αυτό και ήδη γίνεται προετοιμασία στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Το τμήμα μάρκετινγκ έχει αρχίσει να δουλεύει το χορηγικό πρόγραμμα, ετοιμάζονται οι νέοι τιμοκατάλογοι που θα σταλούν σε χορηγούς, αλλά αυτό το ζήτημα εξαρτάται και από τις... εκλογές. Αυτή η εβδομάδα θα κρίθει το μέλλον της χώρας, οποιαδήποτε κρούση σε χορηγό αυτή την στιγμή δεν θα έχει αποτέλεσμα, όπως είναι λογικό, αφού είναι ρευστή η κατάσταση και στον ΠΑΟΚ σκέφτονται και αυτή την παράμετρο, όπως παραδέχονται.

Ετσι, όπως λένε άνθρωποι της oμάδας, οι όποιες κρούσεις θα γίνουν μετά από ένα 10μερο. Επίσης στον "Δικέφαλο" έχουν κατά νου και το θέμα του σήματος. Το συμβόλαιο με την εταιρία, Stamion, έχει λήξει, αναμένονται να γίνουν συζητήσεις και σε αυτό το θέμα, πάντα σε συνεργασία με τον Α.Σ. Από εκεί και πέρα, όπως έχουμε αναφέρει, αναμένεται να γίνει μια συζήτηση με τον Λουτσιάνο Καπικιόνι για το θέμα των Ντελινικάιτις και Γκετσέφσκι.

Επαγγελματικά συμβόλαια σε Αμπαρά-Βαρυτιμιάδη εν όψει

Την Κυριακή, τέλος, έγινε η γιορτή για τα τμήματα υποδομής και τις ακαδημίες μπάσκετ του ΠΑΟK. Οπως τόνισαν οι Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και Νίκος Σταυρόπουλος θα μειωθούν οι συνδρομές, ενώ θα δοθούν και δύο επαγγελματικά συμβόλαια σε δύο 18χρονους από την υποδομή. Αυτοί, όπως λένε στον ΠΑΟΚ, αναμένεται να είναι οι Θωμάς Αμπαράς και Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης.

"Ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας σε εμάς. Θα πρέπει να ξέρετε ότι έχουμε παιδιά που παίζουν Εθνικές ομάδες, το παιδικό και εφηβικό μας τμήμα είναι σε άριστο επίπεδο. Θέλουμε αυτές οι ομάδες να είναι πρωταγωνίστριες.

Θα προτείνουμε δύο από τα παιδιά που ήταν στην υποδομή να υπογράψουν συμβόλαιο τώρα που έκλεισαν τα 18 κι από ότι καταλαβαίνω θα γίνει δεκτή η εισήγηση αυτή", είπε μεταξύ άλλων ο Σταυρόπουλος.

"Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στην υποδομή, γιατί ο στόχος είναι από την μία η εξυγίανση της εταιρίας για να μπορεί να υπάρχει κι από την άλλη με το βάρος που θα δώσουμε στις υποδομές, παιδιά από τις ακαδημίες να φτάνουν ως την πρώτη ομάδα. Θέλουμε να βγάλουμε νέους παίκτες για την ανδρική ομάδα, από τα τμήματα υποδομής", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γαλατσόπουλος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ