ΠΑΟΚ

Το καμπ, τα... χιλιόμετρα και το ραντεβού

Το καμπ, τα... χιλιόμετρα και το ραντεβού
INTIME SPORTS

Τα χαμόγελα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για το καμπ που γίνεται στο "Παλατάκι", στο οποίο έχουν έρθει παίκτες από την Αθήνα μέχρι και το Βελιγράδι και η συνάντηση κορυφής της Πέμπτης (14/6). Γύρισε στην Θεσσαλονίκη ο Πρέλεβιτς.

Τα οικονομικά είναι πάντα στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ και η διεξαγωγή του καμπ μοιάζει μια... ευχάριστη νότα για τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να ξεφύγουν από τις... οφειλές. Από το ξεκίνημα των προπονήσεων στο "Παλατάκι", πολλοί παίκτες έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συμμετέχουν στο καμπ για να πάρουν κάποιο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και στελέχη του "Δικεφάλου" εκτιμούν πως το εγχείρημα αυτό έχει πετύχει. Δύο-τρεις παίκτες θα αποκτηθούν από την όλη διαδικασία, ενώ στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως θα καθιερωθεί ελπίζοντας την επόμενη χρονιά να υπάρχει πολύ μεγαλύτερος αριθμός παικτών σε αυτή.

Μάλιστα εκείνο που έχει προκαλέσει πολύ θετική εντύπωση στους ανθρώπους της ομάδας είναι πως έχουν έρθει παίκτες μακριά από την Θεσσαλονίκη και με δικά τους έξοδα μάλιστα, δείχνοντας έτσι την θέλησή τους να δοκιμαστούν για να παίξουν στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα υπάρχουν καλαθοσφαιριστές που έχουν έρθει από πόλεις όπως η Αθήνα, η Λευκάδα, η Κέρκυρα, αλλά και από το εξωτερικό, όπως η Βουλγαρία (Γκοσποντίνοβ) και η Σερβία (Σιναντίνοβιτς, ο οποίος ήρθε από το Βελιγράδι).

Στον ΠΑΟΚ είναι η αλήθεια πως υπάρχει ο στόχος να αυξηθεί μελλοντικά ο αριθμός των ξένων καλαθοσφαιριστών στο καμπ, ενώ υπάρχει η άποψη πως είναι πολύ σημαντικό το ότι οι άνθρωποι της ομάδας μπορούν να δουν νέους παίκτες που μπορεί να απασχολήσουν μελλοντικά. Ολα αυτά βέβαια είναι μακριά, αλλά στον ΠΑΟΚ τα σκέφτονται από τώρα...

Με τα τωρινά δεδομένα εκτός του Γιώργου Δέδα που έτσι κι αλλιώς ήταν στα υπ' όψιν του ΠΑΟΚ για συμφωνία (πριν δώσει το παρών στο καμπ), υποψήφιοι για συμβόλαια όσον αφορά παίκτες που δεν ανήκαν πέρυσι στον "Δικέφαλο" (και που είναι μεγαλύτεροι ηλικιακά) είναι οι Μαργαρίτης ("παίζει" δυνατά), Σιναντίνοβιτς, Μιχάλογλου, χωρίς αυτό να σημαίνει, όμως, πως δεν μπορεί να είναι στον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν κάποιος άλλος παίκτης.

Επέστρεψε ο Πρέλεβιτς, ραντεβού την Πέμπτη

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Τετάρτη (13/6) ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ γύρισε από το Βελιγράδι, όπου βρέθηκε για τον χαμό της μητέρας του και έτσι από την Πέμπτη (14/6) θα μπουν σε μια σειρά τα θέματα του "Δικεφάλου". Συγκεκριμένα έχει προγραμματιστεί να γίνει συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας, θα πέσει στο τραπέζι τόσο το οικονομικό όσο και άλλα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι και το πως θα προχωρήσει ο ΠΑΟΚ σε αυτό (και οι εκλογές στον ΕΣΑΚΕ απασχολούν). Στο μεταξύ, πριν από την προπόνηση της Τετάρτης, ο Σούλης Μαρκόπουλος δούλεψε ατομικά με τους Κόνιαρη (έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις) Κώττα και Βαρυτιμιάδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ