ΠΑΟΚ

Το... καλοκαίρι του Χρυσικόπουλου και ο Σούλης

Το... καλοκαίρι του Χρυσικόπουλου και ο Σούλης
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως την επόμενη σεζόν μπορεί να εμφανιστεί αναγεννημένος ο Λίνος Χρυσικόπουλος και σε αυτό ποντάρουν πολύ στη δουλειά του Σούλη Μαρκόπουλου πάνω του το καλοκαίρι.

Tην προηγούμενη εβδομάδα ο Λίνος Χρυσικόπουλος δήλωσε συμμετοχή στο ντραφτ του ΝΒΑ για το 2013, ενέργεια που αν μη τι άλλο φανερώνει πως πιστεύει στον εαυτό του.

Στον ΠΑΟΚ βέβαια μέχρι στιγμής είναι αλήθεια πως ακόμη "ψάχνεται" και όπως έχουμε αναφέρει στον "Δικέφαλο" περιμένουν από τον νεαρό (τον οποίο πιστεύουν πολύ) να αποτελέσει... εσωτερική μεταγραφική για τους "ασπρόμαυρους" στη διάρκεια των πλέι οφ.

Ο,τι κι αν γίνει πάντως σε αυτά και ανεξαρτήτως της απόδοσής του, το μόνο σίγουρο είναι πως θέλουν να δουν έναν αναγεννημένο Χρυσικόπουλο την νέα σεζόν και θεωρούν πως αυτό πιθανότατα θα γίνει.

Που ποντάρουν; Στον Σούλη Μαρκόπουλο... Τα στελέχη της ομάδας στέκονται στο ότι ο έμπειρος κόουτς θα δουλέψει αρκετά τον Χρυσικόπουλο το καλοκαίρι και αυτό που ελπίζουν είναι πως την ερχόμενη σεζόν θα παρουσιάσει ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό προφιλ.

Αλλωστε στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πως ο Μαρκόπουλος είναι... ιδανικός στο να "φτιάχνει" παίκτες και να τους κάνει καλύτερους, πάνω σε αυτό φέρνουν ως παράδειγμα τον Μιχάλη Τσαιρέλη ο οποίος φέτος έχει "ανέβει" για τα καλά δείχνοντας τις ικανότητές του και εκτιμούν έτσι πως ο Ελληνας τεχνικός (θεωρεί πως ο Χρυσικόπουλος θέλει χρόνο άσχετα αν βρίσκεται στον ΠΑΟΚ εδώ και περισσότερο από τρεις μήνες) θα συμβάλλει στο να εμφανιστεί βελτιωμένος την επόμενη χρονιά ο Χρυσικόπουλος.

Κατά τα άλλα στις προπονήσεις επιστρέφουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ την Τρίτη, θα είναι δύο (μία το πρωί και μία το απόγευμα), με τον Γουίλιαμ Χάτσερ ως γνωστόν να αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ