ΠΑΟΚ

Το καλό κλίμα "έφερε" κέρασμα του Παπαδόπουλου

Το καλό κλίμα "έφερε" κέρασμα του Παπαδόπουλου

Εξαιτίας του καλού κλίματος που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και χωρίς να υπάρχει κάποια αιτία... γιορτής του, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος κέρασε μέλη της ομάδας την Πέμπτη (10/1). Καμία ικανοποίηση για το τηλεοπτικό

Το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι άριστο, αυτό είναι κάτι που συνεχώς λένε και οι ίδιοι ανά τακτά χρονικά διαστήματα και αυτό ήταν η... αιτία για να κεράσει τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ (έγινε ένα... μίνι γεύμα) μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Χωρίς να υπάρχει κάποια αιτία γιορτής από πλευράς του, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ με δική του πρωτοβουλία και εξαιτίας της ενότητας που υπάρχει στον ΠΑΟΚ, προχώρησε σε αυτή την ενέργεια. Από εκεί και πέρα στα τηλεοπτικά επήλθε συμφωνία αλλά στους "ασπρόμαυρους" δεν "βγάζουν" κάποια ικανοποίηση.

Το γεγονός πως το ποσό είναι πολύ μειωμένο σε σχέση με πέρυσι (σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας περίπου 300.000 ευρώ έπαιρνε η ΚΑΕ , αυτό και λόγω της τρίτης θέσης της σεζόν 2010-11) δεν αρέσει καθόλου στον ΠΑΟΚ (αναμενόμενο και αυτό συνεχώς λεγόταν από τον "Δικέφαλο" τους τελευταίους μήνες) και οι 12 σύλλογοι εκτός Παναθηναικού και Ολυμπιακού θα μοιραστούν το ποσό του 1.450.000 ευρώ.

Το ακριβές ποσό που θα "πάει" σε κάθε ομάδα θα κριθεί από το βαθμολογικό κριτήριο (δεν συμφέρει αυτό τον ΠΑΟΚ) και αυτό της εμπορικότητας, το μόνο σίγουρο όπως παράχονται στον ΠΑΟΚ είναι πως ο "Δικέφαλος" σε σχέση με άλλες ομάδες θα καρπωθεί ένα μεγαλύτερο ποσό αλλά και πάλι αυτό δεν αρέσει στις τάξεις της ομάδας. Και στους "ασπρόμαυρους" για μια ακόμη μια φορά στέκονται στην συμφωνία που έχουν κάνει Ολυμπιακός και Παναθηναικός και στο ότι εξαιτίας αυτής δεν υπάρχει διαπραγματευτική αξία για τις άλλες ομάδες στο τηλεοπτικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ