ΠΑΟΚ

To "φταίξιμο" του ΠΑΟΚ και η διαιτησία

To "φταίξιμο" του ΠΑΟΚ και η διαιτησία
INTIME SPORTS

Αναφορικά με την ήττα από τον Ηλυσιακό, στον ΠΑΟΚ κάνουν την αυτοκριτική τους για την κακή απόδοση της ομάδας ωστόσο υπάρχει και έντονη δυσαρέσκεια για την διαιτησία. Δείτε video

Από την μία δυσαρέσκεια για την διαιτησία, από την άλλη αναγνώριση της... ευθύνης που έχει ο ΠΑΟΚ για την ήττα από τον Ηλυσιακό.

Την επομένη του ματς με το σύνολο του Τζίμη Κουστένη, μεταξύ των ανθρώπων του "Δικεφάλου" έγιναν διάφορες συζητήσεις για την διαιτησία και σχολιάζεται αρνητικά το γεγονός πως η αθηναική ομάδα εκτέλεσε συνολικά 35 βολές και οι "ασπρόμαυροι" μόλις 12.

Στον ΠΑΟΚ γενικώς έχουν πολλά παράπονα από διαιτητικές αποφάσεις, άσχετα αν θεωρήθηκε πως δεν υπήρχε ανάγκη να βγει σχετική ανακοίνωση από την ΚΑΕ. Βέβαια στον "Δικέφαλο" εκτός από την διαιτησία, αναφορικά με την ήττα από τον Ηλυσιακό στέκονται και στο γεγονός πως η ομάδα δεν είχε καλή απόδοση.

Στους "ασπρόμαυρους" αναγνωρίζουν ότι το σύνολο του Μαρκόπουλου ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό, δεν ρίχνουν μόνο τις ευθύνες στην διαιτησία αλλά κάνουν και την αυτοκριτική τους. Από εκεί και πέρα την Κυριακή επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες ενώ να σημειωθεί πως στελέχη της διοίκησης της ΚΑΕ θα βρεθούν το Σάββατο στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ και του Παναθηναικού.

Δείτε τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με τον Ηλυσιακό, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να "βράζουν" για το ότι δεν δόθηκε φάουλ πάνω στον Βαγγέλη Μαργαρίτη μετά από σπρώξιμο που δέχτηκε αλλά και για ότι χρεώθηκε φάουλ ο Πέιν (ο παίκτης του ΠΑΟΚ πιάνει το κεφάλι του μετά το σφύριγμα) όταν ο Πίγκραμ σούταρε για τρεις πόντους (έτσι έγινε το 78-77, μετά από βολές που εκτέλεσε ο παίκτης του Ηλυσιακού).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ