ΠΑΟΚ

Το... ερωτηματικό της νέας σεζόν και η στήριξη

Το... ερωτηματικό της νέας σεζόν και η στήριξη
INTIME SPORTS

Η χρονιά που... έρχεται και δεν είναι καθόλου εύκολο να "βγει" και η αγωνία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ το πως θα προσελκύσουν τους φίλους της ομάδας μετά την κάκιστη φετινή σεζόν

Αν υπάρχει κάποιο ζήτημα που από τώρα απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας, παρ' ότι είναι ακόμη νωρίς, είναι η στήριξη του κόσμου την νέα σεζόν.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ήταν απών φέτος από τα παιχνίδια της ομάδας και στους "ασπρόμαυρους" υπάρχει η άποψη πως αυτό έγινε και γιατί βγήκε προς τα έξω πως... δεν υπάρχουν στόχοι και πως μόνο στο οικονομικό θα δοθεί το βάρος.

Στον "Δικέφαλο" εκτιμούν πως στο συγκεκριμένο ζήτημα έγινε λάθος και πως θα έπρεπε να δοθεί μεγαλύτερο βάρος στο αγωνιστικό κομμάτι του συλλόγου.

Επισημαίνουν πως την νέα αγωνιστική χρονιά, όποιοι κι αν είναι στην διοίκηση, θα σπεύσουν να ξεκαθαρίσουν το πλάνο που θα υπάρχει για τα τρία επόμενα χρόνια στην ομάδα ώστε ο κόσμος να έχει μια πλήρης εικόνα. Η οποία εικόνα για την επόμενη αγωνιστική χρονιά δεν είναι καθόλου εύκολη.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό (που πάντως μπορεί να αλλάξει τους επόμενους μήνες όσον αφορά τα νούμερα) των ανθρώπων της ομάδας, τα έσοδα μετά βίας (με αισιόδοξες προβλέψεις) υπολογίζονται στα 600.000 ευρώ, ενώ τα έξοδα μαζί με το μπάτζετ, την Εφορία, το άρθρο 99 και διάφορες υποχρεώσεις έξοδα, φτάνουν περίπου το 1,1-1,2 εκ. ευρώ. Γίνεται σαφές πως το κενό που υπάρχει ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδα δεν είναι μικρό, είναι άγνωστο το πως θα καλυφτεί και στον ΠΑΟΚ λένε πως το σημαντικότερο πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι πως θα πειστεί ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα την νέα σεζόν μετά την κάκιστη φετινή χρονιά.

" Ούτε οι κάτοχοι των διαρκείας δεν ερχόταν φέτος στο γήπεδο. Είναι πάρα σοβαρό θέμα αν ο κόσμος θα είναι κοντά την νέα σεζόν μετά από αυτή την εικόνα που είχε η ομάδα φέτος", λένε στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του οποίου έχουν λάβει μηνύματα απογοήτευσης από φίλους της ομάδας για το πως αγωνιζόταν μέχρι τώρα η ομάδα. Με λίγα λόγια η νέα διοίκηση, όπως λένε στον "Δικέφαλο", θα έχει -και- το μεγάλο στοίχημα το πως θα φέρει κοντά της τον κόσμο, η στήριξη του οποίου στον "Δικέφαλο" θεωρείται απαραίτητη για να "βγει" η επόμενη σεζόν.

Στο μεταξύ στον ΠΑΟΚ υπάρχει η άποψη πως -τουλάχιστον- ο Ααρον Πέτγουει ίσως να ήταν καλύτερο να αποδεσμευτεί πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό (εφόσον φυσικά ο ΠΑΟΚ δεν μείνει εκτός οχτάδας) έτσι ώστε να "γλιτώσει" κάποια έξοδα η ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ