ΠΑΟΚ

Το έριξαν στο... ποδόσφαιρο

Το έριξαν στο... ποδόσφαιρο

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ την Μ. Πέμπτη εκτός της κανονικής προπόνησης, έπαιξαν και ποδόσφαιρο

Στο... ποδόσφαιρο το έριξαν στον ΠΑΟΚ στη τελευταία προπόνηση πριν τις διακοπές. Διαιτητής ήταν ο Χάρης Μαρκόπουλος και το ματς το κέρδισαν οι Άσπροι στη παράταση.

Η κανονική διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα έληξε με το σκορ ισόπαλο 5-5 (κάτι που αμφισβήτησαν έντονα οι Άσπροι, που είχαν πρώτο σκόρερ τον Νικολόπουλο, αλλά έπεσαν πάνω στον απροσπέλαστο γκολκίπερ Λάζαρο Παπαδόπουλο) και στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 5-4 νίκησαν οι Άσπροι.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μάλιστα εκτέλεσε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο και με έναν συνδυασμό μπάσκετ (360) και ποδοσφαίρου (τακουνάκι) πέτυχε το πλέον εντυπωσιακό πέναλτι.

Οι συνθέσεις:

Άσπροι: Θεοδωράκος (τερματοφύλακας), Χαραλαμπίδης, Δέδας, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος, Βασιλείου, Βαλλιάνος, Τσουκαλάς και... φιλική συμμετοχή Μιχάλης Τσαϊρέλης (θεατής του αγώνα).

Μαύροι: Παπαδόπουλος, Καλλές, Κασελάκης, Βαρυτιμιάδης, Χάτσερ, Αμπαράς, Χρυσικόπουλος.

Ατομικό Παπαδόπουλος και Τσαϊρέλης, φεύγει ο Χάτσερ

Παπαδόπουλος και Τσαιρέλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα όσον αφορά την προπόνηση, ενώ ο Γουίλιαμ Χάτσερ την Μ. Παρασκευή θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ και θα γυρίσει την επόμενη Πέμπτη (η ομάδα επιστρέφει τις προπονήσεις την Τρίτη).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ