ΠΑΟΚ

Το... διπλής σημασίας ματς με Πανιώνιο

Το... διπλής σημασίας ματς με Πανιώνιο

Η συζήτηση που γίνεται στους κόλπους του ΠΑΟΚ για την αξία ενδεχόμενης νίκης στο ματς με τον Πανιώνιο που μπορεί να κάνει τον "Δικέφαλο"... αφεντικό για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Διαβάστε αναλυτικά

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ένα πολύ καλό αγωνιστικό προφίλ μέχρι στιγμής, πλέον καλείται να δώσει συνέχεια στη ικανοποιητική παρουσία στο πρωτάθλημα με "διπλό" απέναντι στον Πανιώνιο την 11η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Ένα ματς που οι πάντες στον ΠΑΟΚ είναι αλήθεια πως στέκονται ιδιαίτερα στη σημασία ενδεχόμενης νίκης.

Αυτό γιατί με αυτή ο "Δικέφαλος" δεν θα πάρει απλά... δύο βαθμούς αλλά θα βάλει από κάτω του τον Πανιώνιο (οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες) και αυτομάτως για την ώρα τουλάχιστον θα αποκτήσει προβάδισμα στην κούρσα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Στην ομάδα έχει γίνει αρκετή συζήτηση για το συγκεκριμένο ματς, εκτιμούν πως είναι κομβικό για την πορεία της δίχως βέβαια αυτό να σημαίνει πως μια ήττα θα "φέρει" την... καταστροφή.

Απλώς τις τάξεις των "ασπρόμαυρων" θεωρούν πως είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με τον ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου τονίζεται πως μια νίκη θα έχει διπλή αξία για τους "ασπρόμαυρους".

Στα αγωνιστικά, στο πρόγραμμα της Τρίτης (1/1) αναμένεται να ανεβάσει στροφές ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ