ΠΑΟΚ

Το... διαρκές ενδιαφέρον για τον Βασιλόπουλο

Το... διαρκές ενδιαφέρον για τον Βασιλόπουλο
INTIME SPORTS

Η περίπτωση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, ο τραυματισμός του που... πάντα ενδιέφερε το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο επιστροφής του.

O Παναγιώτης Βασιλόπουλος είναι μια... ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη για τον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ανδρώθηκε στον "Δικέφαλο" και στους "ασπρόμαυρους" τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση.

Η πορεία του τραυματισμού του ενδιαφέρει τους ανθρώπους της ομάδας που μέσα στη σεζόν που πέρασε είναι αλήθεια ότι άφηναν να εννοηθεί πως περιμένουν να δουν το πώς θα εξελιχθεί η αποθεραπεία του για το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί του.

Ο Βασιλόπουλος μιλώντας στον Sentra FM ανέφερε πως "ελπίζω ότι από τον Σεπτέμβρη θα είμαι 100% έτοιμος για να μπορέσω να ξαναπαίξω μπάσκετ" και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η προοπτική να προχωρήσει η περίπτωσή του για τον "Δικέφαλο". Ο ίδιος καθ' όλη την διάρκεια της περασμένης σεζόν ήταν σε επικοινωνία τόσο με τον Χάρη Μαρκόπουλο αλλά και με τον Αρη Καρακούση και όπως επιβεβαιώνει την δεδομένη χρονική στιγμή ο ίδιος ο αθλητής, αντιλήφθηκε πως υπάρχει η επιθυμία στον ΠΑΟΚ για επιστροφή του στους "ασπρόμαυρους" εφόσον ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Βέβαια υπήρχε ενδιαφέρον μεγάλο πρώτα για το πως πάει η πορεία της υγείας του αφού διατηρεί άριστη σχέση τόσο με τον Χ. Μαρκόπουλο όσο και με τον Καρακούση και ως εκ τούτου τον ρωτούσαν για τον τραυματισμό του, ωστόσο πέραν αυτού ο Βασιλόπουλος αντιλήφθηκε πως τον σκέφτονται στον "Δικέφαλο" και ως... παίκτη (είναι δεδομένο πως στον "Δικέφαλο" μόνο... ασυγκίνητοι δεν θα είναι για συνεργασία μαζί του εφόσον είναι απόλυτα έτοιμος για επιστροφή στα παρκέ και άσχετα αν ο "Δικέφαλος" έχει αρκετούς φόργουορντ, δεν υπάρχει η "πολυτέλεια" να... αδιαφορήσει για τον 29χρονο καλαθοσφαιριστή).

Ο Βασιλόπουλος στη παρούσα φάση θέλει να δει πώς θα πάει η αποθεραπεία του και ελπίζει ότι από τον Σεπτέμβρη θα μπορεί να μπει σε φουλ ρυθμούς. Θέλει να νιώθει σίγουρος και πανέτοιμος για την επιστροφή του στα παρκέ έτσι ώστε να μπορεί να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ενώ η εκτίμηση που έχει στον Σούλη Μαρκόπουλο (σ.σ. με τον Χάρη είναι φίλοι) είναι δεδομένη. Κατά τα άλλα την Δευτέρα, ως γνωστόν, υπάρχει η συνάντηση της πλευράς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με επιχειρηματίες και παράγοντες φίλους του "Δικεφάλου" ενώ από εβδομάδα θα "τρέξουν" και διάφορες περιπτώσεις που αφορούν παίκτες (π.χ. το "τελείωμα" των υποθέσεων των Δέδα και Χαραλαμπίδη όπως είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες μέρες).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ