ΠΑΟΚ

Το αποχαιρετιστήριο γεύμα και η παρέμβαση ΕΣΑΚΕ

Το αποχαιρετιστήριο γεύμα και η παρέμβαση ΕΣΑΚΕ

Το Σάββατο η ομάδα θα γευματίσει στην Ποτίδαια ενώ παρέμβαση oυσιαστικά υπέρ του ΠΑΟΚ στο δικαστήριο που αφορούσε τον Νίκο Κούβελα έκανε και ο ΕΣΑΚΕ

Το κλίμα κατά την διάρκεια της σεζόν στον ΠΑΟΚ ήταν στη κυριολεξία άριστο και το Σάββατο θα γίνει αποχαιρετιστήριο γεύμα της ομάδας στη Ποτίδαια.

Τα μέλη της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν κάποιες ξέγνοιαστες στιγμές ενώ ο Γουίλιαμ Χάτσερ λογικά την Δευτέρα θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ (δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να γίνει μια κουβέντα για την παραμονή του).

Κατά τα άλλα να σημειωθεί πως στο δικαστήριο του Νίκου Κούβελα υπήρχε παρέμβαση και από πλευράς ΕΣΑΚΕ που ουσιαστικά πήρε το μέρος του ΠΑΟΚ έτσι ώστε να μπορούν να συνεχιστούν οι πληρωμές σε όσους χρωστά η ΚΑΕ.

Αν μη τι άλλο η απόφαση για αναβολή (ουσιαστικά δικαίωση όπως την θεωρούν στον ΠΑΟΚ) μετά από την παρέμβαση των πιστωτών εκλαμβάνεται στην ομάδα και ως ένα μήνυμα για όσους έχουν στο μυαλό τους να "κυνηγήσουν" το θέμα των χρημάτων που έχουν λαμβάνειν ζητώντας την άρση της υπαγωγής του ΠΑΟΚ στο άρθρο 99.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ