ΠΑΟΚ

Θετικό κλίμα για το θέμα Κοντομηνά

Θετικό κλίμα για το θέμα Κοντομηνά

Ένα μεγάλο βήμα έγινε την Τετάρτη για νέα συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Κοντομηνά. Τι "βγαίνει" από το ραντεβού του γνωστού επιχειρηματία με τον Μάνο Μαλέλη.

Ευχάριστα νέα προκύπτουν για την υπόθεση του Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο Μάνος Μαλέλης συναντήθηκε μαζί του την Τετάρτη, προκύπτει ένα πολύ καλό κλίμα για την συναργασία του γνωστού επιχειρηματία με τον "Δικέφαλο" δίχως ακόμη να υπάρχει οριστική συμφωνία.

Ναι μεν υπάρχει πρόθεση για ανανέωση της χορηγίας ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει μέσα στη νέα συμφωνία να υπάρχουν όροι που θα έχουν να κάνουν με την μεγαλύτερη προβολή των εταιριών του Κοντομηνά και την ανταποδοτικότητα.

Αυτό σημαίνει πως ο Κοντομηνάς φιλοδοξεί σε μεγαλύτερα κέρδη των εταιριών του μέσα στην επόμενη σεζόν και εφόσον αυτό το θέμα της ανταποδοτικότητας δεν "προχωρήσει" βάσει των δικών του κανόνων, θα έχει το δικαίωμα να διακόψει την χορηγία.

Πάντως έγινε ένα μεγάλο βήμα για το θέμα της χορηγίας μετά από προσπάθεια του Μαλέλη (σε περίπτωση μια νέας συμφωνίας θα έχει μια πιο δυναμική παρουσία στον ΠΑΟΚ) και απομένουν πλέον επαφές του στενού συνεργάτη του Κοντομηνά με την ΚΑΕ. Να σημειωθεί πως ο Μαλέλης εξήγησε στον γνωστό επιχειρηματία πως θα πρέπει να γίνει μια ανταγωνιστική ομάδα και εκείνος συμφώνησε.

Στο μεταξύ σχετικά με την έκθεση ζωγραφικής του ζωγράφου Διγενή, της οποίας τα έσοδα τα πάνε στην ΚΑΕ, το παρών έδωσαν ο Πρόξενος της Ρωσίας αλλά και αυτός της Σερβίας. Βρέθηκε εκεί και ο Σούλης Μαρκόπουλος ενώ σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη, όπως λένε από τον "Δικέφαλο" δεν προέκυψε κάποια είδηση για το μπάσκετ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ