ΠΑΟΚ

Θετικό κλίμα για Γκίντενς

Θετικό κλίμα για Γκίντενς

Το θέμα της παραμονής του Τζέι Αρ Γκίντενς συνεχίζει να απασχολεί τον ΠΑΟΚ και τον παίκτη και για την ώρα εκφράζεται η άποψη από τις δύο πλευρές πως λογικά δεν θα χωρίσουν οι δρόμοι τους...

Τζέι Αρ Γκίντενς και ΠΑΟΚ θέλουν να συνεχίζουν μαζί... Το τοπίο για ενδεχόμενη αποχώρηση του τελευταίου μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, αλλά γενικότερα υπάρχει η αίσθηση τόσο από την πλευρά του παίκτη, όσο και από αυτή της ομάδας πως θα συμπορευτούν και για το επόμενο διάστημα.

Ο παίκτης από την μία είναι γεγονός πως θέλει να πάρει μέρος των χρημάτων από την ΚΑΕ, από την άλλη η τελευταία θέλει να ελαφρύνει το μπάτζετ...

Συζητήσεις για την αποπληρωμή του χρέους στον παίκτη γίνονται, με τον τελευταίο να θέλει να παραμείνει στους "ασπρόμαυρους" και εκεί να φαίνεται ότι ποντάρουν αρκετά στον ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" εκτιμούν πως ο παίκτης θα δεχτεί να "ρίξει" τις οικονομικές απαιτήσεις που προβλέπει το συμβόλαιό του, αν και αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει λεπτομερής ανάλυση γι' αυτό από τις δύο πλευρές. Πρόθεση στους "ασπρόμαυρους" είναι να παραμείνει ο παίκτης και όχι να παρθεί ένας άλλος με μειωμένες αποδοχές (στον "Δικέφαλο" δεν αποκλείουν και αυτό το σενάριο, αλλά θέλουν να το αποφύγουν), όπως προκύπτει πάντα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Θέλει να μείνει ο Γκίντενς

Στο οποίο είναι η αλήθεια πως εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως θα βρεθεί λύση με τον Αμερικανό (και όσον αφορά την μείωση των αποδοχών του), ενώ και στην πλευρά του αθλητή εκτιμάται πως με βάσει πάντα τα τωρινά δεδομένα το πιθανότερο είναι αυτός να συνεχίσει στην ομάδα. Επί της ουσίας δηλαδή φαίνεται και οι δύο πλευρές πως θέλουν να συνεχίσουν μαζί και απλά απομένει να φανεί ότι δεν θα αλλάξει κάτι τα επόμενα 24ωρα, κατά τα οποία στον ΠΑΟΚ περιμένουν τόσο την δόση του ΟΠΑΠ, όσο και τα τηλεοπτικά για να λυθεί και το θέμα των οφειλομένων στον Γκίντενς (σ.σ. θα δοθούν χρήματα και στους άλλους καλαθοσφαιριστές).

Κατά τα άλλα, εκτός του τελευταίου δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας την Τετάρτη (25/1) ο Γιαννακίδης που είναι άρρωστος και ο Τσακαλέρης που έκανε θεραπεία για την μέση. Ο Δήμος Ντικούδης από την άλλη επέστρεψε στις προπονήσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ